Diskuze ke knize: Bradbury, Ray - Marťanská kronika
Více informací k této knize najdete v
detailu
Recenzi této knihy najdete
zde
Alix
[09.05.2010]
Vynikající a smutná kniha. Nadchla mne povídka, kde si Bradbury pohrál s E.A.Poem.
Pet
[22.11.2006]
Výborná knízka
Vborná knízka - patří mezi mé oblíbence, i když ho někdo nedokáže překousnout. Chce to jen zahodit logické myšlení (jakože na Marsu neni atmosféra, tj. tam nemůžou lidé žít, atp...) a jen se oddávat jeho originalitě :-)
vera
[30.07.2007]
číst to s tímhle přístupem (logického myšlení) je naprostá blbost.....mluvíme přece science-fiction-to je fantazie a ne nějaká vědecká knížka ani cestopis.a navíc kolik sci-fi čteme a pro nás to v dnešní době už sci-fi není?myslím, že ray měl vidinu života na marsu a to je vidět na povídce o sázeči stromů(a tady jde vlastně jen o ten kyslík....)Ale i když se to zdá absurdní, tak o tom to přeci je...tak se uvolněte a čtěte úžasnou knihu plnou představ, o né tak vzdálené budoucnosti
Vizionářké!
Ač se kniha jmenuje Marťanská kronika, o Mars a život na něm nebo o jeho kolonizaci tu přece vůbec nejde! Knížka je sociální kritikou a taky chmurnou vizí budoucnosti, kdy lidé nejsou schopni vyspět a pořád opakují ty samé chyby.
Bude vhodná
Dobrý den, myslíte že je tato kniha vhodná pro děti?
Bude vhodná
Pro jak vélké dítě? já bych teda volila něco jiného
Bude vhodná
Mám děti ve věku 8 a 10 let, jakou by jste teda radila?
Zkuste se podívat na knížky od nakladatelství Egmont, mají velice pěkné knížky pro děti