Diskuze k recenzi: Austenová, Jane - Sanditon

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Petra   [18.04.2017]
Kniha jako dárek?
Myslíte si, že je kniha vhodným dárkem pro dítě?
Hanka   [20.04.2017]
Kniha jako dárek?
Já si myslím, že je to mnohem lepší než třeba hra na počítač, já kupovala dcerce tuto knížku k narozeninám www.egmont.cz/ledove-kralovstvi-putovani-za-svetlem/
Pepa   [21.04.2017]
Kniha jako dárek?
Tu knihu znám ta je moc dobrá, koupil jsem ji na albatrosmedia.cz
Veronika   [19.03.2010]
Austen je skvělá
Já mám Austenku strašně ráda. Je to sice romantika až za hrob, ale skvěle napsaná se skvělými příběhy a postavami. Dokonce si myslím, že je velmi poučná v tom, jakou roli kdysi...bohužel "kdysi"....hrála rétorika, způsob komunikace a vyjadřování. Vždycky mě pak mrzí, jak se lidé dnes lacině vyjadřují.
Veronika   [19.03.2010]
Austen je skvělá
Já mám Austenku strašně ráda. Je to sice romantika až za hrob, ale skvěle napsaná se skvělými příběhy a postavami. Dokonce si myslím, že je velmi poučná v tom, jakou roli kdysi...bohužel "kdysi"....hrála rétorika, způsob komunikace a vyjadřování. Vždycky mě pak mrzí, jak se lidé dnes lacině vyjadřují.
bookcase   [12.03.2010]
Jane Austen je výborná spisovatelka, o tom žádná. Přečetla jsem všechny její knihy, které u nás vyšly. Ale mírnila bych se s odsuzováním jiných čtenářů. Nemůžou mít všichni stejný vkus a číst stejné spisovatele. Podle slovníku Jany bych řekla, že je studentka. Třeba přijde J. Austen na chuť později, možná vůbec ne. Jsou knihy, ke kterým musí člověk dozrát, já měla taky pár takových (Malý princ, Sophiina volba). Ale říct o někom, že je blbej na základě trošku "hustějšího" povzdechnutí,to je trochu silné kafe.
Yoker   [12.03.2010]
"Třeba přijde J. Austen na chuť později, ..."
... až se poprvé zamiluje.
Barbora   [01.02.2016]
Naprosto souhlasím, s věkem a zkušenostmi se mění i vkus a někdy stačí i špatná nálada k tomu, aby se člověk začetl i do knihy, kterou dříve odsuzoval. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že já nikdy neměla ráda Janu Eyerovou, přišla mi moc depresívní a ponurá, ale po shlédnutí poslední filmové verze s Wasikowskou a Fassbenderem jsem úplně unešená a sháním knihu. Možná by stačilo podívat se na filmovou adaptaci Austenové a třeba by jí přišla na chuť. Neboť u ní nejde o akci ale společenský román navíc popisující společnost před dvěma sty lety.
Marcela   [12.03.2010]
Jane Austenová je mimořádná osobnost...Shoduji se s Evou...kdo je blbej, ten blbým zůstane...nebude to lepší...
Jana   [14.08.2009]
Reakce na knihu...
Pěkně jsem se "sekla", když jsem si tuhle knihu koupila... Čtu ji druhý měsíc a ne a ne ji dočíst! Fakt děsná!
Eva   [28.08.2009]
kdo je holt blbej, moc se nezmění...

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1007 ohodnocených)
1091 knih
  (957 ohodnocených)
a celkem 30382 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Rothmann, Ralf - Zemřít na jaře
Titul: Rothmann, Ralf - Zemřít na jaře
Sleva: 35 % (ušetříte 87 Kč)
Cena: 161 Kč

Prodejte svoje knihy jiným čtenářům v online antikvariátu TrhKnih.cz
Antikvariát mezi lidmi
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Létající Santini
Jméno Etgar Keret (*1967) patří izraelskému autorovi mladé generace, který ve své vlasti požívá velké popularity. A když si přečtete jeho povídkovou knihu "Létající Santini", pochopíte proč. Jeho ...
(2) Píseň Kálí
(3) Tajemství dvou partnerů
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2017 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům