Diskuze k recenzi: Eisner, Petr - Milující sestra

[ Koupit knihu ]
[ Koupit e-knihu ]

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Hana   [16.06.2011]
překvapení
Dobry den, asi pred mesicem jsem si na koncerte se ctenim z knih pana Eisnera koupila knizku Milujíci sestra s tim, ze jsem autora ani jeho knihy vubec neznala a kniha me proste zaujala. Chci sem napsat, ze jsem byla velmi prekvapena ze takova kniha je takto neznámá. Je skvela! Skoro nepamatuju, že bych četla neco českého a tak dobrého. čtu diskusi a jsem rada, že knizka ma kladné ohlasy. Tak i když trochu pozde, připisuji i ja svuj hlas pro tuto vybornou knizku a tesim e ze si seženu ty dve předchozí.
marie   [07.05.2010]
děkuji
ráda bych touto cestou podekovala autorovi za zázitek s touto knizku. má opravdu talent!
Eva   [30.03.2010]
jak to tak čtu, tak bych se ve svem nazoru už jen opakovala,. takže proste jen díki za tuhle knižku, byla skvela! Evča
Sarka   [23.02.2010]
Rada bych zde taky napsala o této na české poměry vyjimečné knize. mam tuto dobu a také černosská témata moc ráda, ovsem o to víc jsem vuci dílům kritictejsí a jen tak neco me neuspokojí. mnohdy me něco spíše rozčílí, jak je to prvoplánovite a černobílé. Zde jsem ale užasla, přestože se jedná o v podstate jednoduchy příbeh je to velmi silné a autor je skutečnš mistr ve vyprávení a navození doby a atmosféry minimem prostedku - žádne zlouhavé a podrobné popisy, které nudí a pridávají knize stranky. prestože je knizka spíše kratší, je toho v ní presne jen tolik, kolik má být. je to dokonalé a budu moc ráda, když na českém trhu objevím podobně kompaktní a silnou věc, jako je Milující sestra pana Eisnera
david   [02.02.2010]
konecne jsem se dostal k teto knižce. čte se skoro sama, vsem moc doporučuju, zvlast tem co mají radi tuto dobu a treba i takove ty christiovské detektivky.
Admin   [29.01.2010]
Nová recenze na Milující sestru
Na stránkách Centrum DETEKTIVKY vyšla recenze knihy Milující sestra.
Přečíst recenzi
Admin   [25.01.2010]
Čtenářské recenze na Kosmas.cz
Na stránce Milující sestry na internetovém knihkupectví Kosmas.cz máme již 5 velice pozitivních reakcí na tuto knihu Petra Eisnera...
http://www.kosmas.cz/knihy/150326/milujici-sestra/
Pavel Maršík   [22.01.2010]
přestože se knižka asi bude o trochu víc líbit mojí ženě, musím ji i za sebe pochválit. Předchozí knihy autora neznám, ale u téhle je k neuvěření, ze to napsal čech.
BoboKing   [26.01.2010]
Pak ale vřele doporučiji ty předešlé přečíst. Jestli se vám u této zdálo, že spíše je určená pro čtenářky, tak Rychlé lodě do pekel vás toho dojmu zcela zbaví. Tak stejně i Obranný reflex.
janča   [09.02.2010]
uplnou náhodou jsem objevila starší knížku tohoto autora a do týdne přečetla dvě zbývající, které jsem našla. nechápu, že se o tom víc neví. ja mela za to, že si ceskou literaturu docela hlídám, ale tohle mi uplne uniklo. kazdopadne skvele čtení! tesím se na další tituly.
anonym   [28.01.2010]
to je pravda, ja tomu skoro neveřím, že to píše čech. h.
Admin   [14.01.2010]
Milující sestra v akci!
Necháte-li si od nás do 15. 3. 2010 poslat na dobírku jednu Milující sestru, poštovné a balné bude činit toliko 30 Kč, při platbě předem dokonce nebude účtováno vůbec.
A navíc - prvních pět z Vás, kdo si jeden kousek objednáte, dostane svou Milující sestru i s podpisem autora. Proto neváhejte...
Objednávejte přes stránku nakladatelství.
anonym   [14.01.2010]
:-). no..., tak Skalko, neváhej, šance jak blázen :-))
BoboKing   [14.01.2010]
A dokonce i s podpisem! Dvě muchy jednou ranou! Vím, že jste se na podpis autora ptala, a tady taková možnost.
Skalka   [14.01.2010]
Chcem to ale platí to aj na Slovensko?
skalka   [14.01.2010]
to je jedno, už som to objednala
Admin   [14.01.2010]
Objednávka nepřišla
Vaši objednávku jsme neobdrželi.
skalka   [14.01.2010]
poslala som to už druhýkrát na nakladatelstvi@knihovnice.cz
tak dúfam, že to už došlo
Admin   [15.01.2010]
No na Slovensko bohužel ne
Tak na Slovensko bohužel nezasíláme. Důvodem je vysoká cena poštovného, která je prakticky shodná s cenou knihy.
Iva Klára   [15.01.2010]
Skalko, to je mi vážně líto. Ale kdyby to poslali jako dopis a Vy byste to zaplatila přes oučet, tak to nemůže být dražší než kniha, ne? Nebo by mohla Knihovnice vyhlásit třebas zase nějakou soutěž, kde by odměnou byly Milující sestry??
skalka   [22.01.2010]
Ak by sa našiel nejaký rozumný spôsob ako sa k tej knihe dostať, tak by som iste súhlasila. Pôvodne mi takéto veci riešil synovec, ktorý žije v Prahe, ale teraz je až do marca vo Frankfurte. Ja by som bola ochotná zaplatiť tú knihu dopredu, aby nevzniklo podozrenie, že to chcem ako dar od autora, ako som žartovala predtým. Zaplatiť ale kvôli poštovnému dvojnásobok je priveľa
Barka   [13.01.2010]
souhlas
Musim než souhlasit s panem recenzentem. přestože jsem četla i obě Eisnerovi předchozí knihy a moc me bavily, myslím, že tahle je prostě opravdu zralá a narozdíl od nazanku klesající úrovně v minulé recenzi je pro me tato knizka známkou opaku. pan autor zřejme zraje jako víno, takze se moc tesím, ceho se od nej jeste dočkáme. Naznačovaná cesta se mi moc zamlouvá.
Ajenka   [12.01.2010]
Milující sestru jsem dočetla na nový rok a jak bych ji popsala? Na začátku mi to přišlo jako takový "obyčejný" příběh, navíc styl několika úhlů pohledu i časových rovn mi bránil se do knihy hned začíst naplno. Jsem ráda, že jsem vydržela! Bylo to výborné počteníčko s úžasnou atmosférou a pana Eisnera řadím ke svým vybraným autorům. Doufám, že brzy zase něco napíše.
anonym   [08.01.2010]
Moc příjemné počtení.
skalka   [07.01.2010]
Znie to veľmi lákavo. Rada by som si túto knihu prečítala, škoda ale že som po Vianociach vytrasená z peňazí.
...ach, keby mi tak Eisner jeden výtlačok poslal.
BoboKing   [11.01.2010]
Kniha je to fakt skvělá, ale jestli autor bude posílat výtisky zdarma nadšeným fanynkám... no to nevím? Ale Skalka, tlač na pilu, jak se říká.
skalka   [11.01.2010]
To som myslela len zo žartu. Nečakám že by ho môj príspevok nakopol k rozdávaniu kníh. Pozerala som sa po tej knihe u nás, ale nemajú ju.
...ale čo ak fakt pošle?
Magda   [11.01.2010]
výtlačok
ja bych teda nebyla moc rada, kdyby mi někdo poslal výtlačok..., :-))) ten si mužu sebrat u nas před barakem na chodníku.
Eli   [12.01.2010]
Teda, takova pekna knizka a tady se diskuse pekne zvrhává. :-) Já jsem narozdíl od Skalky byla naštěstí obdarovaná od manžela, takže jsem si přečtenou knižku hrdě vystavila v knihovne. a jaka ze je? výborná, krasny obal nezklame a obsah jeste víc překvapí.

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1011 ohodnocených)
1091 knih
  (960 ohodnocených)
a celkem 30709 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Eisner, Petr - Milující sestra
Titul: Eisner, Petr - Milující sestra
Sleva: 50 % (ušetříte 139 Kč)
Cena: 140 Kč

Prodejte svoje knihy jiným čtenářům v online antikvariátu TrhKnih.cz
Antikvariát mezi lidmi
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Noční hlídka
I zděs' my vstračajemsja s Antonom. Anton vstává, nerozsvěcí, nemyje si zuby, ale zato se jde napít do lednice šťávy vykapané ze syrového masa a mudruje cosi o chuti vepřové krve. Myslet si o tom ...
(2) Loď skupiny
(3) Acid House
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2018 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům