Diskuze k recenzi: Franková, Anne - Deník Anny Frankové

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Martin   [01.04.2011]
Ehm...
Je to skvela kniha.Prečital som ju 1 krat ale vratil som sa k nej asi 100 krat.Ta kniha zije a je proste niecim vynimocna.Ja som si ju pozical z kniznice a ked ju mali v tej nasej tak ju musia mat vsade.Mozno nie pre kazdeho bude tato kniha zaujimava ale mna pohltila.
Zdarec makovci
Každej rozumnej si to přečte tady a nebude civět do knihy.NAZDAAr
zdrar kluci   [17.04.2008]
Pomoc
Ajojjky nemohy by jste mi povědět kde můzu sehnat foticku Anny Frankový
dankešn.
Jana   [03.01.2008]
Kniha ke koupi
Chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo z vás netuší kde by se Deník Anny Frankové dal koupit. Za informaci Děkuji!
Andrea   [02.01.2007]
mohla bych vás požádat o pomoc s pár otázkama 1)Vysvětli Zelení a Černí hledají židy 2)vysvětli:potopení, vehikl, pim 3)co obyvatelá zadního traktu jedli 4)popiš 2 konkrétní události, které Anna Franková zmiňuje.Děkuji za pomoc potřebovala bych to do 4.1.2007 pište na VeverkaAndrejka@seznam.cz
Eva   [03.10.2007]
Přečti si to sama, když máš dělat úkol...
Martinka   [24.08.2006]
Deník Anny Frankové jsem precetla jen jednou, velmi me oslovil, jsem vasnivým ctenárem knih z 2.sv.v. , ale v zadné se nezkryvalo to co zde. Preci jenom pocit, ze ctete o tragickém zivote mladé zidovské divenky podle skutecnosti, podstatu knihy od ostatních lisí. Proziváte s ní jeji pribeh. Jak uz zde nekdo napsal, ta kniha zije.
Míša   [30.08.2006]
Nevíte, kde se dá ta knížka koupit? Nikde ji nemůžu sehnat...
Dík.
Lucka   [22.10.2006]
Knihovna
Zkus knihovnu... tu maj snad všude
Peťa   [22.11.2006]
V knihovně není
V knihovně ji bohužel nemají,hledala jsem ji v celém Moravskoslezském kraji , i v Univerzitních knihovnách.Zkus hledat pod jejím starým názvem a to je : Zadní trakt. Ale já ji ani takto nenašla a za tu investici 222 Kč si ji stojí za to koupit.pa
Peeta   [17.04.2008]
Bezručova knihovna v Opavě ji má.
peťa   [22.11.2006]
Odkaz na koupi knížky
Ahoj míšo,knihu si právě kupuji.Dá se koupit JEN u nakladatelství Triada,odkaz posílám : http://www.i-triada.net a při koupi přes internet máš slevu 25 % takže kniha Tě stojí 222,-Kč.měj se hezky.Peťa
pedro   [23.11.2006]
http://www.kosmas.cz/knihy/121989/denik/
nové, rozšířené vydání
Kwítko   [02.10.2007]
rozšířené vydání
četla jsem rozšířené vydání už celkem dávno a vřele doporučuji!!! :-) jinak knihu najdete fakt skoro ve všech knihovnách, ale někdy si ji musíte zarezervovat... já osobně ji mám teď už ppujčenou po druhé. :-)
Věra   [07.03.2006]
Tuto knihu jsem četla nejméně třikrát a pokaždé mne dojala. K přečtení ji vřele doporučuji. Ta kniha žije.
marta-b   [19.08.2005]
Je to už dávno,
co jsem Deník Anny Frankové četla, ale dost často si na tuhle působivou knížku vzpomenu. Závěr mě tenkrát vážně dostal, měla jsem po přečtení Anny deníku pocit, jakobych ji osobně znala a ono jim to s ukrýváním nevyšlo pár dní před koncem války. Vážně smutný čtení, ale byl to Zážitek ...
Tomáš F.   [20.08.2005]
Deník...
...opravdu dává pocit, že Anna je naše kamarádka ze sousedství. Spisovatel asi v románu nikdy nevystihne tento pocit, toto naprosté ztotožnění s hrdinkou...
skytha   [17.11.2005]
Zkus
Orwella-Nadechnout se
klára   [14.07.2010]
ahojky, nevěděla jsem, jak sem napsat, tak píšu přes vás... nevíte, jestli je tato kniha i zfilmovaná? děkuji za odpověd

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31076 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Světla severu
Trilogie britského autora Philipa Pullmana Jeho Šerá hmota, jejíž první díl Světla Severu nám přineslo nakl. Classic, je ověnčena bezpočtem více či méně známých literárních cen. Classic ji ...
(2) XY. O mužské identitě
(3) Seznamte se... Freud
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2020 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům