Diskuze k recenzi: Franková, Anne - Deník Anny Frankové

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Jméno:
Email:
Nadpis:
Text:
Odeslat
Martin   [01.04.2011]
Ehm...
Je to skvela kniha.Prečital som ju 1 krat ale vratil som sa k nej asi 100 krat.Ta kniha zije a je proste niecim vynimocna.Ja som si ju pozical z kniznice a ked ju mali v tej nasej tak ju musia mat vsade.Mozno nie pre kazdeho bude tato kniha zaujimava ale mna pohltila.
Zdarec makovci
Každej rozumnej si to přečte tady a nebude civět do knihy.NAZDAAr
zdrar kluci   [17.04.2008]
Pomoc
Ajojjky nemohy by jste mi povědět kde můzu sehnat foticku Anny Frankový
dankešn.
Jana   [03.01.2008]
Kniha ke koupi
Chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo z vás netuší kde by se Deník Anny Frankové dal koupit. Za informaci Děkuji!
Andrea   [02.01.2007]
mohla bych vás požádat o pomoc s pár otázkama 1)Vysvětli Zelení a Černí hledají židy 2)vysvětli:potopení, vehikl, pim 3)co obyvatelá zadního traktu jedli 4)popiš 2 konkrétní události, které Anna Franková zmiňuje.Děkuji za pomoc potřebovala bych to do 4.1.2007 pište na VeverkaAndrejka@seznam.cz
Eva   [03.10.2007]
Přečti si to sama, když máš dělat úkol...
Martinka   [24.08.2006]
Deník Anny Frankové jsem precetla jen jednou, velmi me oslovil, jsem vasnivým ctenárem knih z 2.sv.v. , ale v zadné se nezkryvalo to co zde. Preci jenom pocit, ze ctete o tragickém zivote mladé zidovské divenky podle skutecnosti, podstatu knihy od ostatních lisí. Proziváte s ní jeji pribeh. Jak uz zde nekdo napsal, ta kniha zije.
Míša   [30.08.2006]
Nevíte, kde se dá ta knížka koupit? Nikde ji nemůžu sehnat...
Dík.
Lucka   [22.10.2006]
Knihovna
Zkus knihovnu... tu maj snad všude
Peťa   [22.11.2006]
V knihovně není
V knihovně ji bohužel nemají,hledala jsem ji v celém Moravskoslezském kraji , i v Univerzitních knihovnách.Zkus hledat pod jejím starým názvem a to je : Zadní trakt. Ale já ji ani takto nenašla a za tu investici 222 Kč si ji stojí za to koupit.pa
Peeta   [17.04.2008]
Bezručova knihovna v Opavě ji má.
peťa   [22.11.2006]
Odkaz na koupi knížky
Ahoj míšo,knihu si právě kupuji.Dá se koupit JEN u nakladatelství Triada,odkaz posílám : http://www.i-triada.net a při koupi přes internet máš slevu 25 % takže kniha Tě stojí 222,-Kč.měj se hezky.Peťa
pedro   [23.11.2006]
http://www.kosmas.cz/knihy/121989/denik/
nové, rozšířené vydání
Kwítko   [02.10.2007]
rozšířené vydání
četla jsem rozšířené vydání už celkem dávno a vřele doporučuji!!! :-) jinak knihu najdete fakt skoro ve všech knihovnách, ale někdy si ji musíte zarezervovat... já osobně ji mám teď už ppujčenou po druhé. :-)
Věra   [07.03.2006]
Tuto knihu jsem četla nejméně třikrát a pokaždé mne dojala. K přečtení ji vřele doporučuji. Ta kniha žije.
marta-b   [19.08.2005]
Je to už dávno,
co jsem Deník Anny Frankové četla, ale dost často si na tuhle působivou knížku vzpomenu. Závěr mě tenkrát vážně dostal, měla jsem po přečtení Anny deníku pocit, jakobych ji osobně znala a ono jim to s ukrýváním nevyšlo pár dní před koncem války. Vážně smutný čtení, ale byl to Zážitek ...
Tomáš F.   [20.08.2005]
Deník...
...opravdu dává pocit, že Anna je naše kamarádka ze sousedství. Spisovatel asi v románu nikdy nevystihne tento pocit, toto naprosté ztotožnění s hrdinkou...
skytha   [17.11.2005]
Zkus
Orwella-Nadechnout se
klára   [14.07.2010]
ahojky, nevěděla jsem, jak sem napsat, tak píšu přes vás... nevíte, jestli je tato kniha i zfilmovaná? děkuji za odpověd

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31169 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Milénium falešných proroků
Kniha "Milénium falešných proroků" patří k dalšímu dílu autora románu "Oheň zapomenutých bohů", který měl u našich čtenářů jistý úspěch, a jak se píše na přebalu této knihy, dokonce se uvažuje o ...
(2) Cesty hada na skále
(3) Airnet
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2021 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům