Diskuze k recenzi: Gaarder, Jostein - Dívka s pomeranči

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Viero   [16.08.2009]
skvost
Další filosofická kniha, která mě totálně dostala, spolu s Norským dřevem od Murakamiho řadím mezi své TOP. Přečetl jsem ji jedním dechem za jedno odpoledne (škoda, že byla tak krátká) a ve světle jejího poselství se mi zdají problémy většiny lidí na týhle planetě naprosto stupidní a malicherný a jejich uvažování zcestný. Jedna z mála knih, která mě dokázala rozbrečet a ne jednou.
BoboKing   [17.08.2009]
Přesně tak, musím se přiznat, že jsem bulil od počátku do konce. A už ji sháním dlouho ne a ne na ni v antiku narazit. Od Gaardera jsou dobré více knihy. Např. Principálova dcera. Ale nejslavnější je myslím jeho dějiny filozofie pro "laiky" Sofiin svět. A jako antitalent na filozofii jsem to po pár stránkách vzdal.
emde   [17.08.2009]
mají ji ABZ knihy http://knihy.abz.cz/prodej/divka-s-pomeranci - a je možný i osobní odběr - výdejní místo v Ostravě-Zábřehu.
Viero   [17.08.2009]
Měli by ji mít i v síti knihkupectví Luxor v Praze. Na www.neoluxor.cz mají i eshop. A Sofiin svět fakt doporučuju přelouskat, pointu má také nádhernou.
Cecilie   [17.08.2009]
Od Gaardera mám i Kouzelný kalendář - audioknihu. Namluvil Marek Eben, Libuška Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr .... krásný příběh s kouzelným koncem. Doporučuji jako vánoční dárek pro všechny věkové kategorie (pokud tedy někdo v srpnu přemýšlíte o Vánocích ...).
Josef   [02.03.2009]
jak ja nemam rad kdyz uz nahmatam pravou rukou ze uz se blizi konec knihy :-(
Divka s Pomeranci...dalsi uzasny zazitek z tvorby meho nejoblibenejsiho autora!!!
Babrora   [31.08.2008]
Dívka s pomeranči pro mě byla fascinujícím zážitkem. Nevytkla bych té knize vůbec nic a jen bych ji všem doporučila.
jatox   [05.02.2007]
:))
Líbilo s emi to dalkeo víc než Jako v zrcadle, jen v hádance. Tohle bylo naprosto úžasná knížka. Sice je tam psaný že to je pro děti od 12ti let, ale myslim že někteří to ani pořádně nedokáží pochopit. kadopádně, doporučuji vřele:) opravdu sem to čelta jedním dehem. Ikdyž si myslím, že by to mohlo být líp napsáno. Apíš když tam psal ten Georg, tak je to tkaofý moc dětský idkdyž je mu 15, ale co už..nacelkoém dojmu to ztratilo jen asi 8% ze sta...
Věra   [07.03.2006]
Četla, líbila, stačilo to.
Káťa   [28.05.2006]
Škoda,že jste si z té knihy nevzala víc..
Docela mě mrzí,že jste nepochopila záměr této knihy..Zkuste si ji přečist znovu s maximální pozorností..třeba uvidíte i něco mezi řádky..:o)
Alice   [05.11.2008]
Souhlasím,není to jen o smrti...

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31078 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Funk You
(2) K moři
Publikace je brožovaná, ilustrovaná, má 200 stránek, autorka ji rozdělila na tři základní části: Petrovy dvě ženy, K moři a Zbytky života. Na osudech několika hlavních hrdinů, obyčejných lidí, ale ...
(3) Dva liangy rýžového vína
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2020 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům