Diskuze k recenzi: Horowitz, Anthony - Krkavčí brána

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Pavel   [23.04.2018]
Sháním
Ahoj, právě tento první díl mi chybí ve sbírce. Mám 2-5 díl, ale ke krkavčí bráně se nemůžu dostat :( Četl jsem ji kdysi v knihovně a zanechala ve mě silný pocit. Pokud by byl někdo ochotný knihu prodat, kontaktujte mne. Mockrát děkuji :))
Katka   [08.02.2010]
Výborný
Je to úžasná knížka a vůbec všechny díly. Škoda, že u nás není tolik známa. A nebylo by špatný jí nafilmovat. Všem doporučuju,
boboking   [23.03.2009]
Třetí díl vyšel!
Jinak právě vyšel česky třetí díl - Temnota - BB art , 325 s., 199,-Kč. Anotace:Zemi zahaluje temnota. Staří se vrátili. Bitva musí začít...
Čtrnáctiletá dvojčata Scott a Jamie Tylerovi netušila, kdo jsou ani odkud pocházejí, ale vždycky věděla, že mají mimořádné schopnosti.
Když Scotta unese podivná korporace Temnota a Jamieho obviní policie z vraždy, sourozenci si uvědomí, že pokud mají přežít, musejí využít svých schopností.
Jamie je však katapultován tisíce let zpátky do minulosti, kde ho čeká střet se Starými. Dozví se, že je jedním z pěti Strážců brány, jejichž síla je to jediné, co stojí v cestě věčnému chaosu. Pětice, která je konečně pohromadě, se chystá k boji se shromážděnými silami zla. A musí vyhrát.
brťas   [09.08.2008]
Ahoj, mužete mi nekdo rict jak se u nas jmenuje 2 dil????
boboking   [11.08.2008]
Síla Pětice. [Kniha druhá], Zlověstná hvězda / Anthony Horowitz
anonym   [21.08.2008]
dik moc uz ji mam prectneo .)
Crash   [12.09.2008]
ts...
tak nwm, co si o tom mám myslet... přečetl sem oba dva díly najednou v jeden den, což je u mě normální, ale nikde sem nenašel nic o dalších kniháh v češtině, a to ani recenzi na 3. díl... jinak je to ale fakt hodně dobrá knížka .-) asi začnu víc poslouchat školní referáty (zatím hraju se spolužákem mistrovský pišqorky)
Brťas   [19.10.2008]
Souhlasim, mel jsem na ni referat a co se toho tyce tak by mel za rok vyjit
3 dil v anglictine...
Sandokan   [08.04.2008]
Fakt super
Zdravím všechny, tak je to potvrzené 3. díl vyjde až v roce 2009 tak musíme vydržet.
dasa   [25.03.2008]
Tak už jsem přečetla i druhý díl. I když mě to skoro nepřekvapuje, přečetla jsem ho opět hodně rychle. Jelikož čtu celkem hodně, tak vím co to je když vás kniha chytne, ale tohle je opravdu extrém. Ještě se mi nestalo, že bych opravdu četla "od rána do večera" jen, abych se dověděla jak to dopadne. A u této série se mi to stalo už podruhé, doufám, že na třetí díl nebudu muset čekat zase skoro rok:)
Dandika   [05.09.2007]
je to super
zdravím, tahle Krkavčí brána je fakt super knížka. Taky jsem se od ní nějak nemohla odtrhnout a přečetla jsem jí jedním dechem. ;-)
boboking   [25.01.2008]
Druhý díl
Jestli se vám líbila Krkavčí brána - právě vyšla dvojka!
Zlověstná hvězda:

Začalo to Krkavčí bránou. Ale ještě není konec. Nepřítel se opět probouzí k životu.
Po porážce Starých v Krkavčí bráně si Matt Freeman myslel, že bude moct klidně žít. Jenže někdo je jiného názoru.
Matt Freeman ví, že není obyčejný čtrnáctiletý kluk. Má nadpřirozené schopnosti: silou myšlenky dokáže pohybovat předměty nebo způsobit neštěstí. Jenže zatím tyto síly nedokáže ovládat, jsou mimo jeho kontrolu.
Jednou byly podrobeny zkoušce v Krkavčí bráně. Matt zjistil, že si ho skupinka lidí vybrala jako krvavou oběť, pomocí níž otevřou zázračný vchod mezi dvěma dimenzemi. Dávní, nepředstavitelně zlí tvorové - Staří - se pokoušeli vrátit znovu na svět... aby ho zničili. Matt jim v tom v poslední chvíli dokázal zabránit.
Ale boj neskončil. Mezi lidstvem a chaosem stojí pět dětí. Jsou to Strážci brány - a Matt je jedním z nich. Svět bude v bezpečí, teprve až děti spojí své síly.
A druhá brána se má už brzy otevřít...
Ajka   [25.01.2008]
Díly
Ahoj, kolik je tedy dílů? Pět jako Strážců brány nebo méně?
boboking   [26.01.2008]
Zatím vyšly ve světě tři díly:
1. Raven's Gate (2005)
2. Evil Star (2006)
3. Nightrise (2007)
, na říjen 2008 se plánuje čtvrtý (4. Necropolis).
Adams   [30.06.2007]
Nejsem tedy úplný knihomol a né každou knížku přečtu do konce ale tuhle sem si přečet dvakrát --> fakt super kniha !!! :-)
Eylonwai   [18.03.2007]
Souhlasím
Abych pravdu řekla, mě to taky dost překvapilo. Od Horowitze jsem četla i Alexe Ridera a čekala jsem něco podobného, ale Krkavčí brána mě dostala. Píše se tam "fantasy příběh", ale říkám si, má to prvky hororu. Líbilo se mi to tak, že jsem to dočítala v půl jedné ráno v koupelně XD
dáša   [14.04.2007]
Včera jsem si koupila Krkavčí bránu. Někde jsem na to četla recenzi a jak jsem tak bloumala v knihkupectví, tak jsem si ji vzala, s tím, že už mám všechny knížky doma přečtené a že zase budu mít co číst...
A měla jsem co číst! Únavou mi padaly oči, ale stejně jsem to ještě ten večer dočetla...jen abych věděla jak to dopadne. Jen mě mrzí, že jsem se to úplně nedozvěděla, protože je to na pokračování.
Jinak knihu vřele doporučuji všem, kteří rádi utečou od nudné reality pryč
boboking   [14.04.2007]
Tak to jsem rád, že se kniha líbí i jiným. Já jsem od Horowitze nic jiného nečetl, Alex Rider mne moc neláká, nějaký dětský James Bond. Jinak v edičáku BBart na nejbližší tři měsíce pokračování Pětice nemají, jen dalšího Alexa Ridera.
anicqa   [29.06.2007]
Jo,naprosto souhlasim xDD tahle knížka je jedna z mojich oblibenych.....Hlavne se mi strasne libil ten zacatek,a pak uz se od ni neda odtrhnout xdD
Brtas   [23.03.2009]
Mno souhlasím s vama lidi, tahle kniha je špičková a umí zaujmout, jen mě mrzí že u nas nema patřičnou reklamu, protože zfilmovaná by podle mne dokazala prekonat i velmi slavne knihy jako je treba harry Pottrer

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (960 ohodnocených)
a celkem 30830 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
Pachman, Richard - Kdokoliv
R e k l a m a
Prodejte svoje knihy jiným čtenářům v online antikvariátu TrhKnih.cz
Antikvariát mezi lidmi
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Říše Bafometova
Úvod románu nás zavede do francouzského kraje poblíž Troyes v roce 1118, kde rytíř Hugues během lovu narazí na tajemný kulatý objekt, schovaný uprostřed smrdutého močálu. Tato velká kovová koule se ...
(2) O jeskyních, vějířích a jiných věcech tohoto světa
(3) Muž, který věděl příliš mnoho
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2019 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům