Diskuze k recenzi: Kepler, Lars - Hypnotizér

[ Koupit knihu ]

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Marek   [18.06.2017]
Největší výběr knih
Kde prosím mají největší výběr knížek na jednom místě?
Pett   [18.06.2017]
Egmont, Egmont, Egmont- ještě jednou mi tu někdo z Egmontu či Albatrosu doporučí Egmont či Albatros, tak mi snad praskne cévka už ;)
Mirka   [21.06.2017]
Dívala jsem se na to nakladatelství Egmont jak tu píšete a mají opravdu velký výběr, hlavně knížek pro děti :-)
Lenka   [22.06.2017]
Ano to mají, kupujeme od nich hodně knížek do školky :-)
zrzulinka   [20.06.2016]
Nesrovnalost
Ahoj všichni, kniha se mi moc líbila, ale nesedí mi tam jedna věc a nevím, jak si ji odůvodnit. Prosím o vysvětlení, pokud někdo nějaké máte, ať se mi konečně v pohodě usíná. :-))) .... Na začátku byl Josef Ek nalezen pobodán spolu se svojí matkou a sestrou a moje otázka zní, kdo ho pobodal? Zprvu jsem si to odůvodnila soubojem s matkou, když zabíjel svoji mladší sestru, ale to by nebyl schopen se po 2 hodinách vrátit a rozřezat mrtvé matce břicho v místě císařského řezu, protože byl v kritickém stavu. A že by se pobodal sám mi tam taky nehraje, vzhledem k tomu, jaké měl plány se svojí starší sestrou... Poradíte mi? Díky! :-))
Marek   [28.05.2014]
Hypnotizér
Kniha se mi teda fakt nelíbí. Je to taková "pohádka pro dospělé". Celý příběh je značně vyfabulovaný bez reálného podkladu. Detektiv je vlasntě něco jako Robocop, hlavní pachatel, ač těžce raněn, je schopen po pár dnech vstát a znovu vraždit, ba co víc ještě utíkat!!! To stejné se týká i postavy Keneta (tchán hl. hrdiny), který po té co je sražen autem (mimo jiné jej tam strčí malá holčička) se jako zázrakem uzdraví a je schopen pronásledovat podezřelé teenagery!!! ...šmarjáááá co to jako jeé.....
Autoři se pohybují opravdu na tenkém ledě a mimo docela trefně popsaných problémů hlavního hrdiny, které snad jediné mají reálný základ, jsem nenašel na knize nic pozitivního. Asi stejné jako v Miléniu II. postřelí hl. hrdinku do hlavy a kyčle, zahrabou jí za do země a ona se poté co se domnívají že je mrtvá, sama vyhrabe ošetří a jako zázrakem vše přežije bez následků!!! Tak tohle prostě ne.
Ale pokud se to většině čtenářů líbí, nebudu jim vyvracet jejich názory. Tak jako se dětem líbí pohádky, většině lidí se líbí asi tohle. :-(
Alis   [23.11.2012]
Hypnotizér
Dokonalá knížka.. Jsem z ní naprosto unešená. Moc hezky napsané !!! Nemohla jsem se od ní ani odtrhnout.. DOPORUČUJI.
Jitka   [11.08.2012]
Hypnotizér
Dle mého názoru skvělá kniha. Opravdu podobný styl jako Stieg Larsson.
Katerka   [17.06.2011]
Hypnotizér
Tuto knihu jsem si zakoupila a byla jsem strašně zklamaná...o pokračovatele S.Larssona se určitě nejedná!!V této knize zemře snad 20 lidí a o ničem jiném to není, prvotní zápletka se dále už neřeší a celá kniha je vlastně uplně o něčem jiném..snad poprvé mi připadalo, že spisovatel, neumí psát(možná to tedy bylo tím, že kniha má dva autory).VELKÉ ZKLAMÁNÍ!
Jane   [10.08.2011]
Hypnotizér
Musím se přidat - tahle knížka mě také strašně zklamala. Ze začátku se mi zdála napínavá, hltala jsem stránky. Ale v druhé půlce jsem ztratila zájem úplně. Připadalo mi, jako by knihu psali dva lidé, což jsem si potom i někde přečetla.
Jiří   [15.03.2012]
Hypnotizér
Fafo kniha je podle mě škvár formou i obsahem. Samozřejmě jsem četl Stieg Larssona a v poslední době např. trilogii Craig Russela s komisařem Fabelem. V porovnání s tím je Hypnotizér brak.
lea   [11.01.2013]
hypnotizer
Naprosty souhlas s vami, psala jsem to jiz do jine diskuse, po par strankach jsem knihu odlozila a nechapu dodnes to silenstvi ohledne tohoto pocinu.
Han   [02.06.2011]
Hypnotizér
Dostala jsem na vánoce po mých ódách na Milénium. Ale nelíbilo se mi to. Jakoby napodobenina Stiega Larssona, jen víc krutá a drsná. Děj je určitě napínavý, jenže číst o týrání dětí se mi nechce.
bookcase   [31.01.2011]
Hypnotizér
Četla jsem. Nadchlo mě to, severským thrillerům přicházím na chuť čím dál víc.
Simona   [17.04.2011]
Skvělá knížka za 2 dny přečtená, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1007 ohodnocených)
1091 knih
  (957 ohodnocených)
a celkem 30408 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Rothmann, Ralf - Zemřít na jaře
Titul: Rothmann, Ralf - Zemřít na jaře
Sleva: 35 % (ušetříte 87 Kč)
Cena: 161 Kč

Prodejte svoje knihy jiným čtenářům v online antikvariátu TrhKnih.cz
Antikvariát mezi lidmi
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Zamyšlení - jak to vidím já
(2) Zapomenutý muž
Robert Crais se narodil v Louisianě, ale dnes žije se svou manželkou a dcerou v Los Angeles, ve městě, o němž tak skvěle a zasvěceně píše. Jeho knihy: L. A. rekviem, Tajemná řeka, Poslední ...
(3) Tradiční čínská architektura
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2017 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům