Diskuze k recenzi: Košanová, Marcela - Čarodějnický slabikář

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Hynek Kutalek   [26.05.2013]
Narodil sem se 20.6 1971 zajímala by mě budoucnost děkuji.
Daria   [02.01.2008]
podivení
Čarodějnictví mě zajímá už 15 let. Čarodějnický slabikář mě vyděsil. je to oprvadu kniha o ničem. To už je obsažnější Harry Potter. :-)
sl   [27.11.2005]
dotaz
Zná někdo mailovou adresu na paní Košanovou? A nebo alespoň adresu bydliště, abych jí mohla napsat. Dík za odpověď!
Freya   [22.01.2006]
Pokud se u ní chcete onjednat, zde je telefoní čídlo: 602 105 171
Hynek Kutalek   [27.01.2013]
Má neteř.
Narozená 29.7 1997 jm Kristina dostane se na školu kterou si přeje a bude ji lepe. Děkuji.
Jana   [01.04.2005]
čarodějnický slabikář
mám doma dřívější vydání.S kámoškama jsme podle návodu čarovaly. Nevím, zda to fungovalo, ale náramně jsme se u toho bavily!!! Doporučuji.
Jan Šála   [22.08.2005]
ŽÁDNÁ KRITIKA PROTI VÁM!
Tuto knihu jsem četl, ostatně jako ostatní okultistické kniho. Touto tématikou se zabývám přes 20 let. To, že kouzlíte podle této knihy mě dojalo. Doporučil bych vám však něco temnějšího. Jesti máte zájem napište.
Jarka   [07.09.2005]
pozor na temnější věci
i když my čarodějky víme, že není bílá a černá magie, ele jen náš záměr se kterým k ní přistupujeme. A blbý záměr se vrací... takže nechte toho vytahování a čarujte si temnější věci laskavě sám...
Jan Šála   [27.09.2005]
Když nevíš o čem mluvíš.
Tuhle knížku neurážím a tebe děvenko taky ne, tak nevím co tě popudilo. Záměrně ti tykám, neboť tvou zprávu mohla napsat jen velmi nevyspělá osoba. Absolutně nevíš o čem mluvíš. Jak jsem řekl věnuji se tomu dost dlouho. Četl jsem tuto knihu. Hlavně mě dojalo to, že ta děvčata nevěděla, zda to fungovalo. Nejdůležitější SOUČÁSTÍ magie je víra. A nakonec to nejdůležitější. Slovem temný se někdy vzhledem ke kontextu nemusí naivně myslet jen zlé a nedobré.V okultistickém světě se tím totiž myslí vyšší okultismus, který většinou není "zlý". To bys ovšem měla jako "ty čarodějka" vědět. Paní Košanovou jinak velmi obdivuji, za odvahu a vše co zatím učinila.
Pavla   [01.04.2005]
Marcela Košanová v Připoutejte se prosím
Knížku jsem sice zatím nečetla, ale paní Košanovou jsem v Krausově pořadu Připoutejte se prosím viděla a musím se přiznat, že na mě udělala dojem jako málokterý z ostatních hostů. Má velké charisma a smysl pro humor, který se u žen vidí jen zřídka. Její knížku si půjdu hned koupit. Nevíte někdo, kde ji seženu?
racer   [01.04.2005]
Na www.motto.cz by sla urcite objednat...
Radka   [01.04.2005]
Marcela
Knihu jsem četla a ještě se dá koupit například v Praze v knihkupectví Neoluxor, Václavské nám. P1, nebo zkus přímo u nakladatele www.motto.cz
Kniha je pro naivní čtenářky, přesto paní Košanovou uznávám a obdivuji se jí, je to prima čarodějka z Krušnohorek.
Marie   [26.05.2013]
Narodila sem se 9.6 1952 chci se zeptat na finance.
Gabriel   [26.05.2013]
Narozen 4.6 1984 chci se zeptat jak na tom budu s prací.

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31076 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
Pachman, Richard - Kdokoliv
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Třetí přání
(2) Základy psychoterapie
Na 392 stran se toho vešlo opravdu hodně. Pomineme-li definiční kapitolu, můžeme se vrhnout rovnou na přehled současných psychoterapeutických směrů. Pro laiky, které praktické otázky příliš ...
(3) Život na lednici
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2020 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům