Diskuze k recenzi: Kulhánek, Jiří - Vládci strachu

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Tomáš   [07.12.2017]
Vládci strachu
Prodám
Vládci strachu-stav - čtená, vazba neporušená
Cesta krve - Dobrák + Cynik - čtená, vazba neporušená
Noční klub 1+2 -čtená, vazba neporušená
Divocí a zlí 1-4 -čtená, vazba neporušená
Cenu nabídněte
Jakub Loubal   [07.12.2017]
Zajem
Zdravim,

Mohl byste mi na mail poslat fotky techto tri knizek:

Vládci strachu
Cesta krve - Dobrák + Cynik

?

Pak mohu nabidnout cenu, dekuji ;)
Wampyra   [10.12.2017]
Zaujem
Dobry den, prosim je Vasa ponuka este aktualna?
Tomáš   [11.12.2017]
Vládci strachu
Vše rozebráno
Honza   [29.11.2017]
Jiří Kulhánek - 7 knih
Prodám: Noční klub 1+2, Divocí a zlí - všechny 4 díly, Stroncium.
Cena 8000 Kč za všechny. Knihy jsou čtené, některé trochu poohybané rohy, nejsou potrhané, vazba drží. Jsem z Kaplice (Český Krumlov). Nejlépe osobní předání. Na dobírku neposílám.
Jakub Loubal   [01.12.2017]
Zajem
Zdravim a dekuji za nabidku mailem. Poslal jsem Vam telefon pro rychlou domluvu ;) Pekny den
Honza   [06.12.2017]
vše prodáno
Keldor   [24.11.2017]
prodej knih
Prodám
Vládci strachu rok1998 stav:rozpadlá vazba, podepsáno autorem 5000kč
Divocí a zlý 1-4 rok2000 Stav:knihy jsou pouze přečtené a jsou v pořádku první tři díly podepsany autorem 10000kč
Noční klub 1+2 6000 Kč

Preferuji osobní předání v Brně, na dobírku neposílám.

https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/23899213_2090682437826412_497155420_n.jpg?oh=aeac528e038c3cd0cbfe092ddffc0398&oe=5A1B3E8C
Keldor   [04.12.2017]
Vanoce
Když se blíží vánoce přišel čas nějakému fanoušku udělat skutečnou radost. Cenu kompletu dočasně snižuji na skvělých 12000kč. A to do vánoc.
Wampyra   [09.12.2017]
Zaujem
Prosim o blizsi popis a rozpis zbierky za 12000, ktoru ponukate
Wampyra   [09.12.2017]
Zaujem
Este som nenapisala, ze v Brne viem zabezpecit osobny odber.
Keldor   [11.12.2017]
fotka
Okaz na fotku https://ibb.co/im8Web
Bobo   [23.11.2017]
Jiří Kulhánek
Mám na prodej knihy divocí a zlí 1-4 za 5000 dále noční klub 1-2 za 2000 mírně poškozena vazba lze slepit dále stroncium za 1200 a vyhlídku na věčnost 500.
Jakub Loubal   [27.11.2017]
Zajem
Dobry den,

mel bych zajem o Divoci a Zli. Napiste mi prosim na mail jakub.loubal@email.cz.

Dekuji
Adam   [28.11.2017]
Zájem
Dobrý den,

měl bych zájem koupit Stroncium. Předem děkuji za odpověď.
Tomáš Horych   [01.11.2017]
Prodám: Jiří Kulhánek - Vládci strachu
Prodám:
Vládci strachu od Jiřího Kulhánka, velmi dobrý, až intaktní stav.
Preferuji osobní předání v Praze, na dobírku neposílám.
Cena: 5000,-
Jiří Lexa   [04.11.2017]
Vládci strachu
Dobrý den,
mám zájem o Vámi nabízenou knihu Vládci strachu od J. Kulhánka za 5000 Kč. Děkuji za odpověď na mail, nebo tel. 605152542
S pozdravem Jiří Lexa
Roman Štědronský   [20.09.2017]
Prodám komplet Kulhánka
Vládci strachu @ 5000 Kč
Cesta krve 1+2 @ 6000 Kč
Divocí a zlí 1+2+3+4 @ 7000 Kč
Noční klub 1+2 @ 6000 Kč
Stroncium @ 1000 Kč
Vyhlídka na věčnost @ 400 Kč

Knihy jsou ve velmi dobrém stavu, jednou čtené, s neporušenou vazbou.
Z důvodů předejití jakýmkoliv nejasnostem preferuji osobní předání v Praze.
Roman Štědronský   [27.09.2017]
Prodáno
Vládci strachu
Cesta krve
Stroncium
Roman Štědronský   [29.11.2017]
Prodáno 2
Divocí a zlí
Noční klub

P:S: Zbývá už jen Vyhlídka na věčnost
Gabriela Novák Breuerová   [12.08.2017]
Noční klub 1
Koupím knihu Noční klub od Jiřího Kulhánka.
DavidS   [11.05.2017]
Kulhánek - Noční klub
Dobrý den, koupím knihu Noční klub od J. Kulhánka - nabízím 1500,-
Johny   [27.04.2017]
Kulhánek
Dobrý den, koupím knihy od Jiřího Kulhánka - Cesta krve 1,2 , Vládci strachu, Divocí a zlí, Noční klub 1,2.

Případné nabídky na johnyvo@seznam.cz . Děkuji
Kateřina   [06.07.2017]
Zájem o Noční klub 1,2
Johny mela bych zajem o Noční klub 1,2.. Máte ještě tyto knihy?
Ja   [18.03.2017]
Cesta krve 1-2
Dobry den mam zajem o koupi obou knizek. Prosim nabidnete. Dekuji pripad007@email.cz
Brabcak   [26.02.2017]
Prodám - Vládci strachu
Dobrý den,
prodám knihu Vládci strachu v dobrém stavu. Cenu nabídněte na email radek_smid@yahoo.com. Děkuji.
Domka168   [06.12.2016]
Kupim
Ahojte kupim knihy Nocni klu 1 a 2. Ponuky mi.prosim posielajte na mail. Dakuje. :)
Tomáš   [28.11.2016]
Vládci strachu
Dobrý den, koupím knihu Vládci strachu, nabídky prosím na email, děkuji
Radka   [21.09.2016]
Noční klub
Dobrý deň,
rada by som kúpila knihy Noční klub 1a 2....Prosím ak niekto ponúkate dajte vedieť na email.
Petra   [18.07.2016]
Vládce strachu
Dobrý den,
prosím, jak se přibližně pohybuje aktuálně cena za čtený výtisk, v dobrém stavu?
Děkuji
Petra
Kačka   [12.07.2016]
Divocí a zlý
Prodám 3. a 4. díl Divocí a Zlý - Temný prorok a Kříže. Cenu prosím nabídněte na katerina.cernicka@seznam.cz. Možno prodat i jednotlivě.
Díky Kačka
Eva M.   [15.06.2016]
Koupím Vláce strachu
Zdravím,
ráda bych koupila knihu Vládci strachu pro přítele k narozeninám. Nabídky mi, prosím, posílejte na michalova.eva@email.cz
Díky. E.
Miroslav Pokorný   [12.06.2016]
Prodám knížky Jiří Kulhánek - Stroncium a Vyhlídka na věčnost
Prodám knížky Jiří Kulhánek - Stroncium a Vyhlídka na věčnost
Tady je odkaz na fotky knížek pro stav:http://pomir.rajce.idnes.cz/Knihy_-_Jiri _Kulhanek_-_Stroncium%2C_Vyhlidka_na_vecnost/

Nabídněte prosím cenu. Nejlépe za obě, ale možno i jednotlivě. Dávám přednost osobnímu odběru - Brno, Adamov.

E-mail: pomir@seznam.cz
Miroslav Pokorný   [27.06.2016]
Vyhlídka na věčnost
STRONCIUM PRODÁNO.

Vyhlídka na věčnost stále volná.
Miroslav Pokorný   [07.06.2016]
Prodám knihy od Jiřího Kulhánka
Chci prodat svji sbírku knížek od Jiřího Kulhánka.

Ceny dohodou, představu mám, dávám přednost prodeji v celku. Nabídněte, pokud budete chtít další informace (fotky), určitě je to možné - e-mailem.

- Vládci strachu
- Cesta krve 1,2
- Divocí a zlí 1,2,3,4
- Noční klub 1,2

Stroncium a Vyhlídka na věčnost taky můžu nabídnout, pokud bude zájem...
Kontakt: pomir@seznam.cz
Peter   [09.06.2016]
kulhanek
Mal by som zaujem o Cesta krve 1,2, a Divocí a zlí 1,2,3,4,.
Aku mas predstavu o cene?
Dakujem za skoru odpoved.
Miroslav Pokorný   [09.06.2016]
Odpověď
Zatím to nabízím jako celek a čekám na nabídky zájemců. Kdyby se něco změnilo a já to začal nabízet po částech, napíšu to sem.
Miroslav Pokorný   [12.06.2016]
PRODÁNO
PRODÁNO
Radomir Jelinek   [01.06.2016]
Kupim Kulhanka - vladci strachu, divoci a zli, cesta krve
Ahojte,
Kupim Kulhanka - vladci strachu, divoci a zli, cesta krve a poviedky.
Ponuky poprosim na mail.
Vdaka
Aleš Štěpánek   [10.05.2016]
Prodám CESTA KRVE 1. a 2. díl
Pěkný den,
nabízím k prodeji oba díly "Cesta krve" od Jiřího Kulhánka, asi 3x čtené, velmi zachovalé. Nabídněte cenu.

Nabídky posílejte na: a.stepanek@email.cz
václav koryta   [31.05.2016]
Cesta krve
Dobrý den, je inzerát, kde nabízíte Cestu krve od J. Kulhánka pořád aktuální?
Pokud ano, měl bych zájem.
Více info do mailu prosím.
S pozdravem Vk.
Radek Vondráček   [01.07.2016]
Kulhánek Cesta krve
Hezký den, je pořád aktuální ten prodej? Oba díly.

Předem díky
RV
Anna   [11.04.2016]
KOUPIM VLADCE STRACHU
Hezky den, koupim Vladce strachu. O cene muzeme diskutovat.

Prosim o kontaktovani na mail an.rauserova@gmail.com
Lilu   [05.03.2016]
Cesta krve
Dobrý den, koupím Cestu krve 1-2, Vládce strachu.

Nabídky prosím zasílejte na můj email ssiren@ladymail.cz
Gothic   [03.02.2016]
Stare povidky
Zdravím všechny příznivce Kulhánkova díla. Už několik let (od doby, co jsem se naučil používat vyhledávání na internetu a zjistil, že nejen Vládci strachu a Cesta krve jsou nedostatkovým zbožím) sháním staré Kulhánkovy povídky. Psal jsem do několika diskuzí jiným zapáleným čtenářům, ale všechno bylo marné. Takže jediné, co se změnilo, je to, že k nouzi o již zmíněné tituly přibyly i Divocí a zlí a Noční klub. Zkusím to tedy znovu mezi novými/jinými čtenáři. Nemáte někdo náhodou povídky Jiřího Kulhánka „Do rachoty zvesela“, „Bleskový kretén s ručením omezeným“ a „Televize a nikdy jinak“? Pokud by se někdo takový našel, nepodělil by se o ně?
A pak ještě taková nová otázečka. Nevíte náhodou jak je to s povídkou Omyl, jejímž autorem je Petr Kresta? Tu a tam je k vidění, že jejím autorem je právě Jiří Kulhánek pod pseudonymem. Pro zajímavost, povídka vyšla v knize Stalo se zítra.
Předem děkuji za odpovědi či jakékoli reakce, ať už veřejné a nebo jako soukromé zprávy.
Kontakt: ondrej.prodelal@post.cz
Filip   [01.02.2016]
Prodám - Jiří Kulhánek komplet (Vládci strachu, Cesta krve 1-2,...)
Prodám kompletní soubor knih od Jiřího Kulhánka. Vládci strachu, Cesta krve 1,2, Divocí a zlí 1-4, Noční klub 1-2, Stroncium (nemám jen Vyhlídku na věčnost)....Vše nové nečtené (kromě Vládců a Cesty krve, ale ty jsou ve výborném stavu - zájemcům mohu zaslat foto). Prodávám vždy jen komplet série tzn. všechny Divoké a zlé, Celou Cestu krve atd. Nabídněte cenu. Kontakt: f.karas@centrum.cz
václav koryta   [31.05.2016]
Jiří kulhánek - komplet
Dobrý den, zůstalo Vám ještě něco od Jiřího Kulhánka?
Odpověď prosím na mail.
Děkuji,
s pozdravem Vk.
Pavel   [30.01.2016]
Prodám: vládci strachu
Prodám knihu vládci strachu, vydáno 1995, slušný stav, cena 2500 kč.
zlínský kraj
Goblin   [02.02.2016]
Dobrý den, můžete zaslat foto knihy na mail: elvirka.8@seznam.cz ? Nabídka mě oslovila.
Karel   [22.02.2016]
Vladci strachu
Dobry den shanim knihu Vládci strachu.Kdyby nekdo prodaval at me napise nw meil charles.got@centrum.cz Predem diky za nabidky......
Anna   [11.04.2016]
je kniha jeste k dispozici? mela bych zajem
Standa Krnínský   [27.11.2016]
Vládci strachu
Dobrý den Je inzerát ještě aktuální Měl bych o knihu zájem Děkuji
Vocko   [25.01.2016]
Prodám Vládce strachu od Jiřího Kulhánka
Dost jsem četl ale je vcelku zachovalé stavu.Cenu nabídněte
Anna   [11.04.2016]
ozvete se prosim na mail an.rauserova@gmail.com, pokud je kniha stale k dispozici
Jan Záruba   [24.01.2016]
Koupím knihy vládce strachu, Cesta Krve 1 a 2
V případě zájmu mně prosím do emailu napište cenu a stav knihy. Děkuji.
email: janzaruba@centrum.cz
Vocko   [06.03.2016]
Prodám Vládce strachu od Jiřího Kulhánka
Vládce strachu mám v normální kvalitě dost se cetl. Ale je v poradku. Dobrák a cynik je taky v pohode, nabídni cenu, je to srdeční záležitost ale vysvětluj to manželce:(
Libor Šmakal   [20.01.2016]
Noční klub 1,2
Prodám oba dva díly cena 2000kč.
aneta   [16.02.2016]
Muzete se mi prosim ozvat na mail, pokud nabidka stale plati?
Petr Gyure   [08.01.2016]
Koupím vládce strachu
Koupím knihu vladci strachu od Jiřího Kulhánka ideální i s podpisem.
Michal Regner   [03.12.2015]
Prodám: Vládci strachu
Prodám knihu J. Kulhánka Vládci strachu, 1998, cena: 3000,-
Kniha je ve velmi dobrém stavu (mohu příp. zaslat foto mailem). Sešli se mi dvě, tak prodávám za cenu, za kterou jsem koupil. Ideální by bylo osobní předání v Praze, případně mohu zaslat poštou proti penězům na účet, ale je nutné počítat s poštovným cca 120,-
Kevin   [16.12.2015]
Zájem
Dobrý den, Nabídka mě zaujala. Pokud stále platí, kontatkujte mě prosím na jkosnar.jr@gmail.com. Děkuji předem.
Barbora Cabanová   [19.12.2015]
vládci strachu
Dobrý deň má záujem o knihu, ak ste ju ešte nepredali, prosím kontaktujte ma na barbora.cabanova@gmail.com Možné aj osobné prevzatie, ďakujem!
T. Dubnická   [12.11.2015]
Kulhánek - Cesta Krve 1,2
Prodám pouze člověku, který mi slíbí, že se o ně bude pěkně starat a prodám pouze jako komplet. První vydání, nezohlé hřbety, neroztřepané rohy..po těch letech a očteních jsou ve velmi slušném stavu. Cena 6000,- v případě více zájemců tomu, kdo nabídne více. Pište na email: Weasley@hocz.org. Předání osobní v HK, nebo po platbě poštou jako cenina s pojištěním a do vlastních rukou.
T. Dubnická   [13.11.2015]
Kulhánek - Cesta Krve 1,2
rezervace
Pavel Novák   [07.11.2015]
Prodám : Cesta krve 1 a 2, Noční klub 1 a 2
Cenu nabídněte. Praha
Pavel Novak   [08.11.2015]
Prodam Noční klub 1 a 2
Tlf 603974917
Pavel Novak   [08.11.2015]
Prodam Divoci a zli 1234
Tlf 603974917
Kate   [30.07.2015]
Prodám: Vládci strachu
Jiří Kulhánek: Vládci strachu, 2x čtená. Nejlépe osobní předání Praha, Brno.
Cena: 3 000,- Kč.

Kontakt: Morrigan.Kazama@gmail.com.
Monika Švestková   [02.01.2016]
Vládci strachu
Dobrý den, asi píšu už pozdě, ale přece jenom se musím zeptat, je inzerát pořád platný? děkuji Švestková
Hippo   [14.07.2015]
Prodám: Noční klub 1 a 2, Stroncium a Vyhlídka na věčnost
Vše dohromady, cena 3.500. Knihy nejsou nové a vzhledem k atraktivitě příběhů několikrát (mnohokrát) čtené :)
Nejsou zničené, pouze opotřebované čtením, ne však velmi. Vpřípadě vážného zájmu detailně nafotím a zašlu foto na email.
V případě rychlého jednání možná sleva, nebo po částech, Noční klub však oba díly najednou.
Hippo   [18.07.2015]
OPRAVA
Noční klub 1 - 1200,-
Noční klub 2 - 1100,-
Stroncium - 700,-
Vyhlídka na věčnost - 300,-
Hippo   [23.07.2015]
OPRAVA
Noční klub 1 i 2 jsou již prodané.
Zbývá pouze Stroncium a Vyhlídka na věčnost. Ceny stávající.
Hippo   [04.08.2015]
OPRAVA
Vše prodáno, díky :)
Marcel   [13.07.2015]
Cynik, Cesta krve
Cesta Krve
Dobrý večer,

prodám Cestu krve 2. díl ( Cynik ).. stav naprosto špičkový, nejsou zažloutlé stránky a kniha je jako nová... cena 2500,-
Kateřina Suchanová   [27.10.2015]
Dobrý den,

je Vámi nabízený titul stále k dispozici? Děkuji!
Vladimír Hovorka   [01.04.2015]
Vládci strachu
Prodám Vládce strachu za 3000,- Kč. Stav dobrý - pošlu foto. Případní zájemci pište na hovorka@2n.cz.
Markéta Eliasová   [25.03.2015]
Prodám Noční klub oba díly od Jiřího Kulhánka...
Skvělý stav...
cortia   [21.03.2015]
Jiří Kulhánek
Prodám celou serii Jiřího Kulhánka. Cenu nabídněte
miroslav pošmurný   [20.03.2015]
Prodám
Prodám Noční klub 1a2 a divocí a zlí 3,4 od Jiřího Kulhánka. Knyhy jsou pouze přečtené a v dobrém stavu, nepotrhané a nezmuchlané. akceptuji top nabídku. Zájemci piště na mail: miroslav.posmurny@seznam. cz
Zuzana   [09.03.2015]
Noční klub 1 + 2
Prodám jednou čtený a nepoškozený noční klub 1 a 2 .Cena 3500,-Kč Zuzana.mb@seznam.cz
Petr   [20.02.2015]
Cesta krve
Prodam oba dily. Mirne zazloutle stranky, pripadne poslu fotky. cena 7.500,-
piste na demnogonis@centrum.cz
Martin   [12.01.2015]
Vladci strachu
Prodam Vladce strachu od J. Kulhanka, original svazek knihy se po case rozlepil, tak jsem knihu nechal svazat do pevnych desek, stranky knihy jsou neponicene ! Pri zajmu neni problem zaslat foto na email, cena dohodou.
David   [17.01.2015]
Foto
Dobrý den,
měl bych zájem o vámi nabízenou knihu, prosím o zaslání foto a cenu. Děkuji Ondroušek David
Beru   [27.01.2015]
Kulhánek
Dobrý den, měla bych zájem o Vládce strachu. Jaká by byla cena? děkuji
Marcel   [04.01.2015]
Cesta Krve
Dobrý večer,

prodám Cestu Krve 2. díl ( Cynik ).. stav v pořádku .. K tomu přidám Sapkowského, první vydání 3 knih povídek o Geraltovi - Meč osudu atd... cena celkem 7.000,- ... pište na mail H.Blake@seznam.cz
dále sbíral jsem knihy s válečnou tématikou.. komplet Kolařík Napoleonské války... a hlavně 2. Světová válka... pokud něco sháníte... tak napište...
Eva   [18.12.2014]
Dohodou
Dobrý den, prodám knihu od Jiřího Kulhánka, Vládci strachu, na ceně jsem ochotna se dohodnout, prosím, pište nejlépe na e-mail. Sem nechodím tak často :)
EvaGlainne@gmail.com
Daniel Paulini   [03.12.2014]
Knihy od Jiriho Kulhanka
Mam na predaj knihy od uzasne autora, Jiriho Kulhanka. Knihy v skvelom stave, takmer ako nove. V pripade zaujmu piste na dpdael@gmail.com.
Daniel Paulini   [04.12.2014]
Iba aby som specifikoval, na predaj mam knihu Vladci Strachu a knihy zo serie Cesta Krve.
Petr Drahoňovský   [26.02.2015]
Cesta krve
Dobrý den,
měl bych zájem o Cestu krve (oba díly). Jaká je cena?

S pozdravem
Petr Drahoňovský
alex   [19.07.2015]
vladci strachu
za kolko?vladci strachu-mam zaujem-dakujem
Václav Válek   [03.12.2014]
Vládci strachu
Prodám knihu Vládci strachu 1x čtená ve velmi dobrém stavu. cena 5000. Zájemci pište na Vaclavvalek@seznam.cz
Jakub   [01.12.2014]
cesta krve
Prodám CK - Dobráka za 4000kč, je v perfektním stavu, četl jsem ho jen 1x já, žádná oslí ušiska
Jakub   [01.12.2014]
mail
jvohrna@seznam.cz
libuše konečná   [03.12.2014]
měla bych zájem prosím ozvěte se
Jakub   [12.12.2014]
Ozvěte se mi prosím na email.
alexx   [14.08.2014]
Kulhánek - Vládci strachu
Na prodej - Vládci strachu, výborný stav (1x čtená)
Filip   [14.08.2014]
Reakce
Zdravím, mohla byste mi prosím napsat na mail Filip.vicar@gmail.com Děkuji
Petr   [10.09.2014]
Vládci strachu
Měl bych zájem.
Rob   [25.09.2014]
Kulhánek - Vládci strachu
měl bych zájem :)
Michal   [12.11.2014]
koupím
měl bych zájem o knihu vládci strachu, prosím o zaslání ceny na mail mike646@seznam.cz
Kadlik   [10.08.2014]
Vládci strachu
Vládci Strachu na prodej, cenu nabídněte. Stav knihy je velmi dobrý.
Dále mám na prodej první dva díly Divocí a zlý
Simona   [09.09.2014]
Dobrý den, je stále tato nabídka aktuální? Zajímalo by mě, jaká cena by byla pro Vás ideální? Děkuji
Petr   [10.09.2014]
Vládci strachu
Měl bych zájem.
Michal   [12.11.2014]
měl bych zájem o všechny 3 knihy, prosím o cenu na mail mike646@seznam.cz
karel   [02.07.2014]
cesta krve
prodám oba díly cesty krve. spěchá
Robert   [09.07.2014]
cesta krve
zdravím , rád bych koupil za rozumnou cenu , nejlepe osobní předávka ... dle lokality :D
Tomáš   [01.08.2014]
cesta krve
zdravím, je ještě inzerát platný? Dík za odpověď, T.
Petr   [10.09.2014]
Cesta krve
Koupím!.
Michal   [12.11.2014]
měl bych zájem, prosím o zaslání ceny na mail mike646@seznam.cz
Petr   [26.02.2015]
Cesta krve
Dobrý den,
je inzerát ještě platný? Mám zájem.
S pozdravem
PD
Petr   [25.06.2014]
Noční Klub 1,vladci strachu,cesta krve 1,2
Koupím tyto knihy nabídky prosím na majl: telisekp@gmail.com
Martin   [20.06.2014]
Noční klub II. díl
Prodám tuto knihu, několikrát čtená, ale pěkný stav. Možná budu mít i I. díl.
Nikola   [29.11.2016]
Zájem o 1.díl
Jestli je kniha ještě k prodeji, mám zájem. Cenu bych potřebovala do 700 korun. Děkuji
Bene   [03.06.2014]
kniha Vladci strachu je uz odkoupena
Artur   [27.03.2014]
Prodam
Kulhanek - Cesta krve - Dobrak
Kulhanek - Dvoci a zli - Hardcore/Temny Prorok
Arutr   [27.03.2014]
kontakt - Modano008@seznam.cz
Lukáš   [01.04.2014]
Cena
Dobrý den,

jaká je cena?

Děkuji
Radim   [13.03.2014]
Cesta krve 2 - Cynik
Prodám Cestu krve 2 - Cynik za 3.000,- Kč radima@seznam.cz
Milan   [06.03.2014]
Cesta krve 1,2
Prodám Cestu krve 1,2 cena 6 tisíc. nalim.k@centrum.cz
Milan   [07.03.2014]
Cesta krve 1,2
Knihy byli jiz prodány.
Martin   [01.03.2014]
Cesta krve 1 a 2
Prodám oba díly. Dohromady za 6000kč. Knihy jsou jednou čtené. Od té doby ležely na polici ve skříni. Stav bez mála jako nový
Martin   [04.03.2014]
Inzerát již neplatí
Bene   [23.02.2014]
PRODAM
Prodam Vladce strachu za 1900 ,- Kc dobry stav,kontakt:benedikt.alben@seznam.cz
Petra   [06.03.2014]
dotaz
Je tato knížka stále volná? měla bych velký zájem.
Fjord   [28.01.2014]
Pardon
Este kontakt : Jpb1@orangemail.sk - Bratislava
Fjord   [28.01.2014]
Predam
Nocni klub 1-2, Divoci a zli 1-4 a Vladci strachu. Len komplet. Divoci a zli - Hardcore mierne poskodeny lak na obale. Cena v ramci momentalnej trhovej hodnoty.
Peppo   [28.01.2014]
Mam zajem
Uvedte cenu a zpusob
Erik   [02.01.2014]
Kulhánek - Vládci strachu
Predám - Kulhánek - Vládci strachu-intaktní stav, cena 3000 Kč, Slovensko - erikkire@zoznam.sk
Erik   [02.01.2014]
Kulhánek - Cesta krve - Cynik
Predám Cesta krve - Cynik - intaktní stav, cena 3200 Kč, Slovensko - erikkire@zoznam.sk
Erik   [02.01.2014]
Predám Cesta krve 1,2
Predám Cesta krve 1,2, čtené, cena 6000 Kč, Slovensko - erikkire@zoznam.sk
Lukáš   [27.12.2013]
Koupím Cestu Krve,Divocí a zlí, Noční klub
Ahoj koupím jakoukoliv ze jmenovaných knih.Nejlépe všechny díly. Předem díky :)
Zuzana   [06.12.2013]
Koupim jakoukoliv knihu od Kulhanka
Koupim jakoukoliv knihu od Kulhanka. Darek pro bratra. Piste na z.sue@centrum.cz. Diky!
Sandra   [30.09.2013]
Koupím
Ráda bych koupila knihu Vládci strachu za přijatelnou cenu(žádný pálky)! S tím,že ji prodejce předá člověku,který ji dál nepošle a nechá si ji.
Tomáš   [28.09.2013]
Koupím 1. díl Divocí a zlí
Koupím 1. díl Divocí a zlí cena 1000 Kč. Sháním také cestu krve 1-2. Děkuji za nabídky.
Lucie   [25.07.2013]
Koupím Cesta krve první díl
Koupím knihu Cesta krve první díl. Budu ráda, když se někdo ozve :)
Mell   [17.06.2013]
Koupím Noční klub
Koupím Noční klub I,II. Cena do 1500,- Kč. Kontakt: Filip.vicar@gmail.com
Dave   [15.04.2013]
Prodám Vládce strachu
Prodám knihu Jiřího Kulhánka Vládci strachu v perfektním stavu za 2 500;-
Sarisa   [05.06.2013]
Platí stále tvá nabídka?
Stano   [11.04.2013]
Prodám komplet Kulhánka
Mám na prodej všechny první vydání Kulhánkových knih- moje sbírka, čtené ale v poho :), nabídnete, kontakt na e-mail.
milan   [04.04.2013]
Prodám Cesta krve I/II
Prodám knihy od J. Kulhánka Cesta krve I/II, cena 8000, knihy jsou jednou čtené v 100% stavu.
mi.kruml@seznam.cz, 773771917
Tomáš   [20.03.2013]
prodám knihy J.Kulhánka
prodám knihy Vládci strachu - 3000,- kč a Divocí a zlí (1-4) - 3000,- kč vše v dobrém stavu
Dan   [06.03.2013]
Prodam
Nabizim Vladce strachu 1995, kniha je jako nova. V pripade zajmu se ozvete na barvajim@seznam.cz
Katka   [04.02.2013]
Kupim: Cesta krve
Kupim knihy cesta krve I a II,v pripade ponuky:cathy.c@email.cz
Denis David   [10.01.2013]
Prodám
Cestu krvé 2. díl za 2500 Kč. Stav velmi dobrý.
Dále prodám Divoké a zlé 2. a 3. díl, To je přeci nesmysl!, Noční klub 2. díl - cena dohodou - levně!
Denis David   [10.01.2013]
re"
v případě zájmu kontakt email : denisdavid@email.cz
Touster   [02.01.2013]
Prodám knihy J. Kulhánka
Vládci strachu - 5000,- Kč, Cesta krve 1 a 2 - 10000,- Kč (celkem), Divocí a zlí - všechny 4 díly - 4000,- Kč (celkem), Noční klub 1 a 2 - 3000,- Kč (celkem).
Všechny knihy jsou jako nové, nemají polámané hřbety a pod. V případě zájmu mohu zaslat fotky. (kontakt: touster@seznam.cz)
Beman   [06.12.2012]
Vladci strachu
Prodam Vladce strachu s podpisem autora. Cena 8000kc.
petr   [08.04.2013]
prodám Cesta krve 1a2
Cesta krve 1a2 v dobrém stavu.Cena 6.000kč
Jan   [24.09.2012]
prodám
Nabízím Vladce strachu za 3000 kč.
Kniha je v dobrém stavu.
V případě zájmu zašlu foto. Kontakt: eidem83@centrum.cz
Lukáš   [11.10.2012]
Vládci Strachu
Jestli knihu ještě máš, tak bych měl zájem
Jirkas   [27.01.2013]
Vládci strachu
100% stav,jako nová.Nabídky prosím na mnejeto@volny.cz.
Lukáš   [12.08.2012]
prodám Vládce strachu
Prodám Vládce strachu v zachovalém stavu, vydání rok 1995, nabídky na mail ravnos70@hotmail.com, jako předmět uveďte "vladci".
Tomáš   [26.06.2012]
Vládci stráchu
Prodám Vládce strachu v zachovalém stavu první vydání rok 1995 nabídky na mail cloudiii@seznam.cz
Věra Švarcová   [08.08.2012]
koupim
Dobrý den,přeji pěkný den.objevila jsme váš inzerát a moc ráda bych se apson informovala kolik za tuto užasnou knížku tak,po případě i koupit...děkuji,Věra Švarcová
michal   [07.06.2012]
vladci stracu
Vladci strachu, prvni vydani(1995)- zvazuji prodej teto uzasne knihy.ctena,ale jako nova.nabidky prosim na email: vladci1@seznam.cz
Jiřina   [02.06.2012]
Jiří Kulhánek
Koupím knihy J. Kulhánka Vládci strachu, Cesta krve, Divocí a zlí...
kuSty   [29.05.2012]
Koupím
Koupím Stroncium a Noční klub I+II, za rozumnou cenu. Díky za nabídky.
Svartisen   [07.05.2012]
Koupím
Koupím Cestu krve I., II.
Svartisen@seznam.cz
michal   [25.04.2012]
Prodám
Vládci stachu3500kč,Cesta krve1,2,3000kč/ks.Knihy jsou čtené,Foto poslu na vyžadaní.Kontakt:M.S.0078@SEZNAM.CZ,nebo SMSna TEL.:728090600
Fanda   [29.03.2012]
vládci strachu
Ahoj rozhodl jsem se prodat vládce strachu ve velmi použitém(čteném) stavu.Povolená vazba a chybí strany 16-25.Jedná se o dotisk 1.vydání 1998.Nabídky posílejte prosím na email pechala@email.cz
Krsak   [01.03.2012]
Zámek naděje
Sháním sbírku Zámek naděje. Kdo by prodal prosím o info na mejl nebo na 775103733. Určitě se dohodneme. díky
Marcus   [29.02.2012]
Noční klub 2.
Prodám knihu v perfektním stavu - Noční klub 2. Kdo má zájem, tak mail. Nabídka platí do 10.3.2012
Dr.laska   [14.12.2011]
Vládci strachu
Jsem ochoten prodat knihu Vládci strachu. 1x čtené, v dobrém stavu. cena 3.000 Kč. pište na email: Vaclavvalek@seznam.cz
paja   [04.12.2011]
no mám dost
Efendi,slušná cena,seš dobře vypláchlej
Efendi   [24.11.2011]
Vládci strachu + Cesta krve II.díl (Cynik)
nabízím obojí v prakticky nedotčeném stavu za celkem 3.900,- (pouze společně). Kontakt: Tel.: 603 527184
anonym   [27.02.2012]
Koupím jestli je ještě co.
Darkcelot   [08.11.2011]
Vládci strachu (jetá)
Prodám Vládce strachu (protřelá časem, ale nepoškozená) Za 2 500,- Zájemci pište sms nebo volejte 728 332 657.
tricerberus   [18.08.2011]
Vladci strachu (NOVA), Nocni klub 1+2, jako nova
Vladci strachu (nova nectena kniha, podle me nejlepsi jeho pocin) 3500,-
Nocni klub 1+2 1000,-
xxx   [21.02.2011]
prodám Vládce strachu
Prodám tuto knihu, je čtená, ale dle mého mínění ve velmi dobrém stavu.Nejvyšší nabídce.
Raon   [31.01.2011]
koupim Vladce strachu nebo Cestu krve
Zcela vazne koupim klidne obe tyhle knizky. Pokud nekdo prodate ozvete se... Diky! 724 411178, Ra-one@volny.cz
Milan   [04.01.2011]
prodm cestu krve
Casta krve cena dohodou Nabízím knížky cesty krve, Dobrák CyniK. Knihy jsou nové, ještě nečtené,získal jsem je od kamaráda ,který toto činosti neholduje.S tou knížkou se to má tak, buď Vás osloví nebo ne. Pokud mohu mluvit z sebe, tak jsem obě přečetl za sobotu a neděli. Mě se moc líbila a mohu vřele doporučit. Když čtete hnížku tak Vám na rozdíl u čučení na televizi pracuje fantazie.Od Kulhánka mám všechno co kdy napsal a už se těším na jaro, má zase něco vyjít. Cena dohodou
Jana Bukovská   [04.05.2011]
cesta krve
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda ještě nabízíte knížku CESTA KRVE od Jiřího Kulhánka. Děkuji
Zuzka   [01.12.2011]
Cesta krve
Dobrý den, ještě nabízíte Cestu krve, nebo už jste prodal?
martina   [25.09.2010]
koupím cestu krve 1 dobrák od jiřího kulhánka
koupím cestu krve 1-dobrák od jiřího kulhánka,nabízím 1500kč-1700kč,telefon 606280614
Lucie   [05.02.2010]
vladci strachu
zdravim, rada bych koupila vladce strachu....ozvete se..zatim
Václav Klíč   [10.01.2010]
cesta krve
prodám obě knížky od kulhánka cesta krve I a II nabidnete cenu sms kdykoli 721804045 hovory od 16:00
PETR   [14.10.2009]
PRODAM VLADCE STRACHU
Prodám Vládce strachu od Jiřího Kulhánka V DOBREM STAVU 2 KRAT ČTENÉ NABIDNĚTE CENU .MARFY007@EMAIL.CZ
Martina   [22.10.2009]
Vladci strachu
Ahoj Petr,
ja by som mala zaujem o tuto knihu...uz dlhsie ju zhanam. Som ochotna zaplatit 300 CZK.
Dik
Martina
Jarda   [04.01.2010]
Vladci strachu
Ahoj.
Nabízím 1500,-Kč.
Díky za odpověď.Jarda
Petr   [19.11.2011]
nabidnu 2500kč
zdravím, jestli ji jeste mate
Elvira   [09.04.2009]
Prodám Vládce strachu
Prodám Vládce strachu od Jiřího Kulhánka, jednou přečtené, v bezvadném stavu, nabídněte cenu: elvira21@seznam.cz
melden   [05.03.2009]
Vládci stachu NABÍZÍM
Nabízím knihu J. Kulhánka - Vládci strachu (Poutník č. 18, dotisk 1. vydání 1998).
Kniha jednou čtená, jako nová.Nabídněte cenu.Vyfocenou knizku poslu
melden@centrum.cz
Vaulus   [02.02.2007]
Fórum věnované knihám J.Kulhánka
http://vladcistrachu.unas.cz/forum/index.php

Doufám že sem někdo přijde
D-man   [21.11.2005]
Neco se deje....nejak se nam ztratili 3 mesice diskuse....kde je ralph a Vixxon a dalsi.....pripada mi to jakoby tady nekdo mel strach....
A ma?
MEL BY!
KOMPLOT!
BASTARDI! Podbijeci palici na Vas, parchanti!
Jestli je todle nova politika, knihovnice, tak na Vas seru.
IMPORTIZACE AMERICKY POLITICKY CENZURY!
Uvidime.....
ralf22   [25.02.2006]
projíždím všechny pdkazy s kulhánkem a človeče divse v ždy narazím na toho správnýho šílence na D-mana :-D
pilooooot
Marty   [21.11.2005]
Joo...byla to fakt husta knizka.Strhujici zazitek :o]
D-man   [21.08.2005]
Bratri a sestry!
Jsem rad ze jsem nasel dalsi Klanovi bojovniky.
Jen houst. A vice!
PILOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!
Salamander   [01.08.2005]
CESTA KRVE
Koupím oba dva díly Cesty krve. Za "jakoukoliv" cenu.
Alžběta Fejfarová   [30.11.2011]
Cesta krve
co to je jakákoliv cena? Oba díly mám :-)
Ajkin   [30.05.2005]
Musím říct, že mě tahle knížka dost nadchla i když já to vlastně měla okopírované na papíry, ale i tak mě to bavilo. Nedělala jsem nic jiného než že jsem to četla, nemohla jsem se od toho odtrhnout. Bylo to napínavé a zajímavé rozhodně bych si to přečetla ještě jednou. budu si jí muset někde sehnat. Mohlo by být ještě pokračování, nebo spíše nejspíš už je a já ho zase nemám:)
Krasty   [04.01.2005]
Sbírka knih J.Kulhánka
na stránkách http://www.kulhanekj.wz.cz/ najdete docela dost knížek od tohoto autora, pokud máte někdo jiné knížky než jsou na této stránce, tak mi je pls. pošlete.
Howady   [12.01.2005]
Sbírka knih J.Kulhánka
Tak jsem tu adresu co je tu uváděna (http://www.kulhanekj.wz.cz/) napsal špatně a díky tomu jsem omylem objevil další stránku s knihami J.Kulhánka - adresa je http://www.kulhanek.wz.cz/ ..... Co udělá jedno vynechané písmenko .... ;-)
Replik   [04.01.2005]
Tato knížka se mi velice líbí, je velice zdařilá a akční. Je to trochu jiný pohled na "upíry" jako takové. Sou tam parádní zápletky a napětí!! Tahle knížka se musí líbit každému příznivci sci-fi a každému ji doporučuji. Další dílo Cesta krve bylo taky parádní ale jen lituji že se mi do rukou nedostal jeho DRUHÝ díl, pokud by ho nějaký čtenář měl a poslal mi ho po emailu nebo jinak kontaktoval byl bych mu velice vděčný! Díky Ti Jiří K.
bobo   [30.12.2004]
Nový Kuhánek bude na jaře. To zase budou fronty u speciálek!!!!!!
hjakuk   [25.11.2004]
ja som od tohto skveleho autora precital takmer vsetko a rad to citam znovu a znovu.Len ma stve ze sa mi nedari zohnat jeho prve knihy...napr.Vladci strachu.Prosim vas ak by ste mi ich niekto mohli zaslat mailom tak to spravte.Dakujem.
JakubSedivy@zmail.sk
RedMan   [22.11.2004]
Mňam
Výborná četba. Škoda jen, že mistr zatratil některá svá geniální díla a nepodporuje jejich opětovné vydání :(
bobo   [25.11.2004]
Jak jsem se ptal lidí kolem co jej znají, nejdemu vůbec o peníze, má jich dost, a tak např. Cestu krve neche povolit vydat, bo je to podle něj brak. Ale já osobně ám rád jen Vládce strachu.
Dalibor Tomčík   [13.12.2004]
Jiří Kulhánek je v součastnosti nejlepší český autor sci-fi. Je velká škoda že se jeho starší díla nedají sehnat.Na jižní Moravě. Kam se hrabe Neff??????????
KULHÁNEK NA HRAD.

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1007 ohodnocených)
1091 knih
  (957 ohodnocených)
a celkem 30521 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Ó Cadhain, Máirtín - Hřbitovní hlína
Titul: Ó Cadhain, Máirtín - Hřbitovní hlína
Sleva: 35 % (ušetříte 140 Kč)
Cena: 258 Kč

Prodejte svoje knihy jiným čtenářům v online antikvariátu TrhKnih.cz
Antikvariát mezi lidmi
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Bujná fantazie Olivie Joulesové
Autorka Bridget Jonesové opět útočí na naše bránice. Tentokrát se bohužel vzdala kousavého sarkasmu své nejúspěšnější postavy, o to bláznivější příběh ale vymyslela. Olivie Joulesová je nepříliš ...
(2) Rukověť bojovníka světla
(3) Lexikon magie
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2017 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům