Diskuze k recenzi: Lewis, Clive Staples - Letopisy Narnie / komplet 1.-7. díl

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Monika   [10.06.2017]
Jaké knížky kupujete dětem?
Jaké knížky kupujete dětem?
Lucka   [11.06.2017]
Posledně jsem kupovala krásnou knížku kráska a zvíře od nakladatelství EGMONT, mají moc pěkné knížky pro děti
Dan   [12.06.2017]
Díval jsem se, že ji mají za dobrou cenu na albatrosmedia.cz
Monika   [13.06.2017]
Objednala jsem krásku a zvíře, díky za nápad a brala jsem ji z toho albatrosu
jirka   [01.01.2016]
poradte mi porozumet
Kdyz Lucka,Edmund,Petr a Zuska byli kralove a kralovny narnie tak jimi jsou uz na porad nebo je nekdo jiny nahradi. Moc toho nevim znam jen 3 dily :lev,carodejnice a skrin /princ kaspian a plavba jitrniho poutnika
Pavlina   [05.05.2010]
Souhlasím
misa   [22.03.2009]
ja nevim proč všichni tvrděj že 1. díl je lev čarodějnice a skřin.Ja mam knihu všech dílů a tam je to takhle 1.čarodějův synovec 2.lev,čarodějnice a skřín 3.kůn a jeho chlapec 4.princ Kaspian 5.plavba jitřního poutníka 6.stříbrná židle 7.poslední bitva
Katka   [22.03.2009]
Jak číst Letopisy Narnie
Ahoj, existují totiž dvě různá pořadí, ve kterých lze Letopisy Narnie číst:
1) v pořadí, které jsi uvedla ty - tzn. podle chronologie děje
2) v pořadí, jak je autor napsal - pak je první Lev, čarodějnice a skříň, pak Princ Kaspian, Plavba Jitřního poutníka, Stříbrná židle, Kůň a jeho chlapec, Čarodějův synovec a Poslední bitva.
Obojí je správně, záleží na každém, jaké pořadí si vybere.
vojta   [23.03.2009]
promin katko ale me se to zda trochu blbost ale nic pro ti tobě protoze jak by dostal tu skrin souvisi s dilem carodejuv synovec kdy digory priveze z narnie skrin
Michala   [23.03.2009]
dvě možnosti
Lewis napsal a vydal jednotlivé díly prostě tak, že časově jsou napřeskáčku. Ta skříň je ze dřeva jabloně, vzrostlé z Digoryho jablka. Ale Lewis napsal a vydal jako první knihu Lev, čarodějnice a skříň. Blbost to není, spíš špílec, řekla bych.
misa   [24.03.2009]
díky holky za vysvětlení
Katka   [24.03.2009]
právě proto, že vznik narnie je vlastně vysvětlen až v předposledním dílu (podle pořadí jak je Lewis napsal), existujou ta dvě pořadí, ve kterém je můžeš číst. Sám Lewis prý víc podporoval tu chronologickou verzi, i když ty knížky napsal napřeskáčku. Dá se to najít na netu - třeba tady: http://cslewis.drzeus.net/faq/
Peťule   [07.10.2008]
Toto dílo jsem si koupila loni, ovšem všech sedm dílů tvoří jednu knihu, má zelený přebal, na obálce je myslím vyobrazen lev.

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (960 ohodnocených)
a celkem 30886 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Prodejte svoje knihy jiným čtenářům v online antikvariátu TrhKnih.cz
Antikvariát mezi lidmi
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Zpěv Sirény
(2) Sto roků samoty
Sto roků samoty popisuje historii šesti generací rodu Buendíů z fiktivního města Macondo, jehož předlohou se stalo spisovatelovo rodné kolumbijské město Aracataca. Celý příběh je plný ...
(3) Cesta Pražským kruhem
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2019 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům