Diskuze k recenzi: Lipstadtová, Deborah E. - Popírání holocaustu

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Disident   [05.07.2009]
No to je fakt
Tak proč plácají neco o tom že je zde svoboda slova a demokracie.Když nemám právo vyjadřit svůj názor.Zajímavé je že když nekdo opěvuje a chválí židy.Básní o jejich statečnosti a utrpení je všudš publikován a pouštěn.Kdo má názor jiný tak je cenzurován zavírán do vězení atd.
Proč zde nejste oběktivní?když víte sám dobře že se žádný holocaust nestal.
Jo a když už mě předáte policii tak u soudu hrdě budu říkat že holocaust se nestal a jestliže tam nekdo bude mluvit že jeho babička tam trpěla vysměju se mu do očí zcela upřímě.
Admin   [06.04.2009]
Varování
Pokud se v diskuzi nebude dodržovat slušné vyjadřování v mezích zákona, bude daná diskuze zrušena.
Disident   [03.02.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.
anonym   [03.02.2009]
Ale to nemělo být tolik o Češích
jako o wannabeDeutsch, co? No, když už i papež, tak proč by si nepřisadili i čekatelé na německou občanku, že?
Jinak je samozřejmě škoda, že se nemluví o staletích genocidy Čechů, ale od těch, co tvrdí, že antisemitismus je dobrý se Češi nikdy ničeho dobrého nedočkali.
DISIDENT   [29.03.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.
J.Kopeček   [30.03.2009]
Holocaust se stal
Plácání naslepo a formulky z příručka blafování pro začátečníky (potvrdí i neutrál) na tom nic nezmění, když na tom doposud nic nezměnily ani německé prachy. Je celkem jedno jakým jménem se německé vykrucování z viny zaštiťuje. To, že čeští nacionalisté pro dobro vlastního panděra hodili národ přes palubu v 19. století i nyní na tom nic nemění! Zvláště k tomuto tématu doporučuji knihy Allyho a Wetteho, viz recenze na této stránce.
Disident   [04.04.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.
J.Kopeček   [06.04.2009]
Já nečtu protinárodní věci
Já si jen nepletu "býti Čechem" s "býti neonacistou". Pravda, mluvíme o nacionalismu, ale popírání holocaustu není nacionalismus a už vůbec ne český, to je neonacismus.
Michala   [03.02.2009]
Nejde o víru. Jde o fakta. Jeďte se tam podívat, do Treblinky, Sobiboru, Majdanku, Osvětimi, Březinky. Nemáte to z Čech nebo Moravy tak daleko a čas i peníze za to stojí, dozvědět se pravdu.
Disident   [03.02.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31139 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Tom Kečup a pes Vorčestr
Mirko "Miki" Ryvola se narodil 12.dubna 1942 na Kladně a už ve čtrnácti letech byl spoluzakladatelem trampské osady Zlatý Klíč. Je autorem a zpěvákem mnoha trampských písní, v dnešní době však ...
(2) Zpěvy hvězd a stínů
(3) Říkadla a písničky pro kluky a holčičky
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2021 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům