Diskuze k recenzi: Lipstadtová, Deborah E. - Popírání holocaustu

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Disident   [05.07.2009]
No to je fakt
Tak proč plácají neco o tom že je zde svoboda slova a demokracie.Když nemám právo vyjadřit svůj názor.Zajímavé je že když nekdo opěvuje a chválí židy.Básní o jejich statečnosti a utrpení je všudš publikován a pouštěn.Kdo má názor jiný tak je cenzurován zavírán do vězení atd.
Proč zde nejste oběktivní?když víte sám dobře že se žádný holocaust nestal.
Jo a když už mě předáte policii tak u soudu hrdě budu říkat že holocaust se nestal a jestliže tam nekdo bude mluvit že jeho babička tam trpěla vysměju se mu do očí zcela upřímě.
Admin   [06.04.2009]
Varování
Pokud se v diskuzi nebude dodržovat slušné vyjadřování v mezích zákona, bude daná diskuze zrušena.
Disident   [03.02.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.
anonym   [03.02.2009]
Ale to nemělo být tolik o Češích
jako o wannabeDeutsch, co? No, když už i papež, tak proč by si nepřisadili i čekatelé na německou občanku, že?
Jinak je samozřejmě škoda, že se nemluví o staletích genocidy Čechů, ale od těch, co tvrdí, že antisemitismus je dobrý se Češi nikdy ničeho dobrého nedočkali.
DISIDENT   [29.03.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.
J.Kopeček   [30.03.2009]
Holocaust se stal
Plácání naslepo a formulky z příručka blafování pro začátečníky (potvrdí i neutrál) na tom nic nezmění, když na tom doposud nic nezměnily ani německé prachy. Je celkem jedno jakým jménem se německé vykrucování z viny zaštiťuje. To, že čeští nacionalisté pro dobro vlastního panděra hodili národ přes palubu v 19. století i nyní na tom nic nemění! Zvláště k tomuto tématu doporučuji knihy Allyho a Wetteho, viz recenze na této stránce.
Disident   [04.04.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.
J.Kopeček   [06.04.2009]
Já nečtu protinárodní věci
Já si jen nepletu "býti Čechem" s "býti neonacistou". Pravda, mluvíme o nacionalismu, ale popírání holocaustu není nacionalismus a už vůbec ne český, to je neonacismus.
Michala   [03.02.2009]
Nejde o víru. Jde o fakta. Jeďte se tam podívat, do Treblinky, Sobiboru, Majdanku, Osvětimi, Březinky. Nemáte to z Čech nebo Moravy tak daleko a čas i peníze za to stojí, dozvědět se pravdu.
Disident   [03.02.2009]
Příspěvek smazán administrátorem!
Vzhledem k tomu, že popírání holocaustu je trestným činem, budou příště podobné příspěvky a data k nim rovnou předána Policii ČR.

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31076 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) O povaze fyzikálních zákonů
R. P. Feynman byl neúnavným popularizátorem vědy. Ne, že by se by za cíl svého života považoval popularizaci, stačí si přečíst jeho hořekování nad účastí na interdisciplinární konferenci (v knize "To ...
(2) XY. O mužské identitě
(3) Plánování nemyslitelného
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2020 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům