Diskuze k recenzi: Roddaová, Emily - Deltora 1., 2. - Lesy hrůzovlády, Jezero prokletí

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
aa   [20.02.2010]
četl jsem je fakt dobré
hm.... vyborne knihy
Martix   [19.03.2008]
Deltora
Je to dost dobrá kniha a když se do ní začtete(1.série), nemůžete přestat. Zase 2.serie mi prijde nedobra, protoze se uz da predpovidat co bude a vsechno je dopredu jasne co se stane. A 3. serie se mi zda lepsi nez 2. ale neni jeste porad dostatecne ukonceny dej a cekal bych jeste neco navic
moko koko   [09.10.2011]
ZATIM
ja cetl jen 5.dil a byl celkem dobrej.ostatni dily sem videl v televizi a moc me nenadchly
Saruman   [16.03.2008]
Deltora is very very good!
I když jsem četl jen Jezero prokletí a Bránu stínů, můžu říct, že jsou to skvělé knížky!! Vřele doporučuji.
BoboKing   [18.03.2008]
Deltora je fakt fajn mládežnické fantasy. Ale je toho už moc. To nemám moc rád. Vždyť je deltora řada 1-3, pak má být Dragons of deltora a ještě Tales of deltora. Všeho moc škodí, jako v případě Harryhom Pottera.
Honza   [15.02.2008]
Deltora
tyhle knihy miluju
elza   [18.03.2007]
necetla sem
Jana   [16.02.2008]
Proč někdo píše do diskuze "Nečetla jsem" to teda nechápu...Opravdu přínos.
faret   [04.11.2006]
docela dobry :D

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31078 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Politika
(2) Kapka metanového deště
(3) Pánbůh vám požehnej, pane Rosewatere aneb perly sviním
Kurt Vonnegut jr. (1922-2007) patří k nejoceňovanějším a nejoblíbenějším spisovatelům druhé poloviny 20. století. Největší popularity se mu dostalo v šedesátých letech, kdy si ho jako svého ...
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2020 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům