Diskuze k recenzi: Roddaová, Emily - Deltora 1., 2. - Lesy hrůzovlády, Jezero prokletí

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
Jméno:
Email:
Nadpis:
Text:
Odeslat
aa   [20.02.2010]
četl jsem je fakt dobré
hm.... vyborne knihy
Martix   [19.03.2008]
Deltora
Je to dost dobrá kniha a když se do ní začtete(1.série), nemůžete přestat. Zase 2.serie mi prijde nedobra, protoze se uz da predpovidat co bude a vsechno je dopredu jasne co se stane. A 3. serie se mi zda lepsi nez 2. ale neni jeste porad dostatecne ukonceny dej a cekal bych jeste neco navic
moko koko   [09.10.2011]
ZATIM
ja cetl jen 5.dil a byl celkem dobrej.ostatni dily sem videl v televizi a moc me nenadchly
Saruman   [16.03.2008]
Deltora is very very good!
I když jsem četl jen Jezero prokletí a Bránu stínů, můžu říct, že jsou to skvělé knížky!! Vřele doporučuji.
BoboKing   [18.03.2008]
Deltora je fakt fajn mládežnické fantasy. Ale je toho už moc. To nemám moc rád. Vždyť je deltora řada 1-3, pak má být Dragons of deltora a ještě Tales of deltora. Všeho moc škodí, jako v případě Harryhom Pottera.
Honza   [15.02.2008]
Deltora
tyhle knihy miluju
elza   [18.03.2007]
necetla sem
Jana   [16.02.2008]
Proč někdo píše do diskuze "Nečetla jsem" to teda nechápu...Opravdu přínos.
faret   [04.11.2006]
docela dobry :D

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31200 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Andělé zoufalství
(2) Křížovky a recepty tradiční kuchyně
(3) Bohabojné ženy
V příběhu "Bohabojné ženy" (orig. Las piadosas, 1998) nás autor zavede do léta roku 1816, na břeh Ženevského jezera, kde se na své spanilé jízdě bezstarostným životem objevila pětice lidí, jako ...
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2022 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům