Diskuze k recenzi: Werber, Bernard - Mravenci

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
petr   [21.02.2012]
nejlepší
taky sem přečetl stovky knih a tahle patří rozhodně k nejlepším.... je to fakt uuuuuplně božíííííí !!!!!!!
lukyno   [15.01.2009]
Vynikající
Na rovinu - asi to nejlepší, co jsem kdy četl. (A nebylo toho nejmíň.)
Majty   [16.03.2008]
Mravenci
Četl jsem všechny díly této série ) tedy pokud Werber nevydá další ) - jsou to skvělé knihy plné zamyšlení a interakivity...zajímavé jsou úryvky z Encykopedie relativního a absolutního vědění. Doporučuji....jen třetí, nejsilnější díl ( obsahem ) je tak trochu vztahový, mládežnický...předchozí se mi líbyly více....
boboking   [16.01.2009]
Musím říci, že okolí už ty další dva díly tak spontálně nepřijalo. I pro mne je první díl nejlepší.
Tomas   [07.12.2006]
http://brabenec.net
Skvela kniha, vrele doporucuji.
Pavel   [29.09.2006]
:-)
hele a ted 6 ze 6 - :-) viz druha knizka
campinoo   [29.05.2007]
:-)
číslici 6 ze sirek podobně jako 4 (reakce na anonym) asi těžko udělám.. hmm.. jedině tak napsanou římskými číslicemi.. takže bych napsala VI a za to rovnostranný trojúhelník :-).. mám ale prosbu.. knihu u nás v knihovně nemají ani jednu.. napiště mi prosím řešení na mail, díky
anonym   [25.11.2005]
Šest sirek
Řešením je pyramida.
campinoo   [29.05.2007]
??
Pyramida ze šesti?? Možná z devíti.. Knihu jsem nečetla, ale tuším za tím nějaký fígl.. napsala bych třeba číslici 4 a jeden rovnostranný trojúhelník :-) Ale tak to asi nebude, co?
Belath   [10.07.2008]
Ne pyramida, ale triboky jehlan...
ja   [05.01.2009]
čtyřstěn
říká se tomu čtyřstěn - 3D útvar, který se zkládá ze čtyř sejně velkých rovnostrannych tojuhelniku..
Stanča   [16.01.2013]
Prostě 3-déčko :o)

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1007 ohodnocených)
1091 knih
  (957 ohodnocených)
a celkem 30459 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a