Diskuze k recenzi: Werber, Bernard - Mravenci

Více informací k této knize najdete v detailu
Recenzi této knihy najdete zde
petr   [21.02.2012]
nejlepší
taky sem přečetl stovky knih a tahle patří rozhodně k nejlepším.... je to fakt uuuuuplně božíííííí !!!!!!!
lukyno   [15.01.2009]
Vynikající
Na rovinu - asi to nejlepší, co jsem kdy četl. (A nebylo toho nejmíň.)
Majty   [16.03.2008]
Mravenci
Četl jsem všechny díly této série ) tedy pokud Werber nevydá další ) - jsou to skvělé knihy plné zamyšlení a interakivity...zajímavé jsou úryvky z Encykopedie relativního a absolutního vědění. Doporučuji....jen třetí, nejsilnější díl ( obsahem ) je tak trochu vztahový, mládežnický...předchozí se mi líbyly více....
boboking   [16.01.2009]
Musím říci, že okolí už ty další dva díly tak spontálně nepřijalo. I pro mne je první díl nejlepší.
Tomas   [07.12.2006]
http://brabenec.net
Skvela kniha, vrele doporucuji.
Pavel   [29.09.2006]
:-)
hele a ted 6 ze 6 - :-) viz druha knizka
campinoo   [29.05.2007]
:-)
číslici 6 ze sirek podobně jako 4 (reakce na anonym) asi těžko udělám.. hmm.. jedině tak napsanou římskými číslicemi.. takže bych napsala VI a za to rovnostranný trojúhelník :-).. mám ale prosbu.. knihu u nás v knihovně nemají ani jednu.. napiště mi prosím řešení na mail, díky
anonym   [25.11.2005]
Šest sirek
Řešením je pyramida.
campinoo   [29.05.2007]
??
Pyramida ze šesti?? Možná z devíti.. Knihu jsem nečetla, ale tuším za tím nějaký fígl.. napsala bych třeba číslici 4 a jeden rovnostranný trojúhelník :-) Ale tak to asi nebude, co?
Belath   [10.07.2008]
Ne pyramida, ale triboky jehlan...
ja   [05.01.2009]
čtyřstěn
říká se tomu čtyřstěn - 3D útvar, který se zkládá ze čtyř sejně velkých rovnostrannych tojuhelniku..
Stanča   [16.01.2013]
Prostě 3-déčko :o)

Bookmark and Share
Knihovnice.cz je na sociálce... ne na úřadu, ale na sociálních sítích. Přidejte se k nám na Facebooku a Twitteru.

Facebook Knihovnice.cz Twitter Knihovnice.cz
Chcete zde
inzerovat?
Napište si o ceník
na adresu
Aktuálně Vám nabízíme
1064 recenzí
  (1012 ohodnocených)
1091 knih
  (963 ohodnocených)
a celkem 31150 čtenářských hodnocení
články pro RSS
Přidej na Seznam

PageRank ukazatel
R e k l a m a
Zde může být Vaše reklama. Kontakt: reklama@knihovnice.cz
R e k l a m a
Starší kusy
(1) Ďáblova alternativa
(2) Slabost pro každou jinou pláž
(3) Zrcadlo minulosti
Články nestora československé geologie Vojena Ložka napsané původně pro časopis Ochrana přírody po vzoru svého kolegy sebral a do nakladatelství přinesl Václav Cílek z Geologického ústavu AV ČR, ...
Knihovnice.cz podporuje
Rosteme s knihou
Vydavatelství audio knih
Celé Česko čte dětem
Spřátelené weby
© 2004-2021 Alžběta Červená, Radek Červený, Václav Čermák. Všechna práva vyhrazena.
Publikování nebo šíření obsahu Knihovnice.cz je bez našeho výslovného souhlasu zakázáno.


TOPlist
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům