string(533) "1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 15 - SELECT s.cena, s.cena_puvodni, DATE_FORMAT(s.datum_do, '%e.%c.%Y') AS datum_do, s.get_kod, k.autori, k.titul, k.nakladatelstvi, SUBSTR(k.rok_vydani, 1, 4) AS rok_vydani, ko.nahled, ko.obrazek FROM sleva AS s LEFT JOIN sleva_kniha USING(id_sleva) LEFT JOIN kniha AS k USING(id_kniha) LEFT JOIN kniha_obrazek AS ko USING(id_kniha) WHERE s.id_sleva= " Diskuze - Franková, Anne - Deník Anny Frankové | Knihovnice.cz

Diskuze k recenzi: Franková, Anne - Deník Anny Frankové

recenze, Tomáš Fojtík, 12. srpna 2005, hodnocení recenze

Tuto knihu daleko předchází její pověst. Většina lidí o ní minimálně slyšela, ale upřímně, kolik lidí ji skutečně četlo? Já osobně jsem se zdráhal tuto knihu číst, protože jsem měl pocit, že jsem se o této době již dozvěděl vše podstatné. Denník Anny Frankové je ale jiný. Kdyby člověk neznal její osud, přišlo by mu to jako velmi příjemné čtení.

Celý článek

Nově v diskuzi

  • Ikona Martin 1.4.2011

    Ehm...

    Je to skvela kniha.Prečital som ju 1 krat ale vratil som sa k nej asi 100 krat.Ta kniha zije a je proste niecim vynimocna.Ja som si ju pozical z kniznice a ked ju mali v tej nasej tak ju musia mat vsade.Mozno nie pre kazdeho bude tato kniha zaujimava ale mna pohltila.

  • Ikona klára 14.7.2010

    ahojky, nevěděla jsem, jak sem napsat, tak píšu přes vás... nevíte, jestli je tato kniha i zfilmovaná? děkuji za odpověd

  • Ikona Peeta Peeta 17.4.2008

    Bezručova knihovna v Opavě ji má.

moje knihovnice

Přidejte se a získáte

  • Možnost zapojit se do diskuzí
  • Přehled o komentářích a reakcích na vaše příspěvky
Založte si účet

Dále chystáme:

  • Vlastní digitální čtenářský deník
  • Vstup do soutěží o zajímavé ceny
  • Slevy na knihy a výhodné nabídky
  • Možnost hodnotit knihy a autory
  • Možnost psát recenze
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům

Diskuze

  • Ikona Martin 1.4.2011

    Ehm...

    Je to skvela kniha.Prečital som ju 1 krat ale vratil som sa k nej asi 100 krat.Ta kniha zije a je proste niecim vynimocna.Ja som si ju pozical z kniznice a ked ju mali v tej nasej tak ju musia mat vsade.Mozno nie pre kazdeho bude tato kniha zaujimava ale mna pohltila.

  • Ikona rezatej ksicht ,rezatý vlasy 17.4.2008

    Zdarec makovci

    Každej rozumnej si to přečte tady a nebude civět do knihy.NAZDAAr

  • Ikona zdrar kluci 17.4.2008

    Pomoc

    Ajojjky nemohy by jste mi povědět kde můzu sehnat foticku Anny Frankový
    dankešn.

  • Ikona Jana 3.1.2008

    Kniha ke koupi

    Chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo z vás netuší kde by se Deník Anny Frankové dal koupit. Za informaci Děkuji!

  • Ikona Andrea 2.1.2007

    mohla bych vás požádat o pomoc s pár otázkama 1)Vysvětli Zelení a Černí hledají židy 2)vysvětli:potopení, vehikl, pim 3)co obyvatelá zadního traktu jedli 4)popiš 2 konkrétní události, které Anna Franková zmiňuje.Děkuji za pomoc potřebovala bych to do 4.1.2007 pište na VeverkaAndrejka@seznam.cz

  • Ikona Martinka 24.8.2006

    Deník Anny Frankové jsem precetla jen jednou, velmi me oslovil, jsem vasnivým ctenárem knih z 2.sv.v. , ale v zadné se nezkryvalo to co zde. Preci jenom pocit, ze ctete o tragickém zivote mladé zidovské divenky podle skutecnosti, podstatu knihy od ostatních lisí. Proziváte s ní jeji pribeh. Jak uz zde nekdo napsal, ta kniha zije.

    • Ikona Míša 30.8.2006

      Nevíte, kde se dá ta knížka koupit? Nikde ji nemůžu sehnat...
      Dík.

      • Ikona Lucka 22.10.2006

        Knihovna

        Zkus knihovnu... tu maj snad všude

        • Ikona Peťa 22.11.2006

          V knihovně není

          V knihovně ji bohužel nemají,hledala jsem ji v celém Moravskoslezském kraji , i v Univerzitních knihovnách.Zkus hledat pod jejím starým názvem a to je : Zadní trakt. Ale já ji ani takto nenašla a za tu investici 222 Kč si ji stojí za to koupit.pa

      • Ikona peťa 22.11.2006

        Odkaz na koupi knížky

        Ahoj míšo,knihu si právě kupuji.Dá se koupit JEN u nakladatelství Triada,odkaz posílám : http://www.i-triada.net a při koupi přes internet máš slevu 25 % takže kniha Tě stojí 222,-Kč.měj se hezky.Peťa

        • Ikona pedro 23.11.2006

          http://www.kosmas.cz/knihy/121989/denik/
          nové, rozšířené vydání

          • Ikona Kwítko 2.10.2007

            rozšířené vydání

            četla jsem rozšířené vydání už celkem dávno a vřele doporučuji!!! :-) jinak knihu najdete fakt skoro ve všech knihovnách, ale někdy si ji musíte zarezervovat... já osobně ji mám teď už ppujčenou po druhé. :-)

  • Ikona Věra 7.3.2006

    Tuto knihu jsem četla nejméně třikrát a pokaždé mne dojala. K přečtení ji vřele doporučuji. Ta kniha žije.

  • Ikona marta-b 19.8.2005

    Je to už dávno,

    co jsem Deník Anny Frankové četla, ale dost často si na tuhle působivou knížku vzpomenu. Závěr mě tenkrát vážně dostal, měla jsem po přečtení Anny deníku pocit, jakobych ji osobně znala a ono jim to s ukrýváním nevyšlo pár dní před koncem války. Vážně smutný čtení, ale byl to Zážitek ...