string(533) "1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 15 - SELECT s.cena, s.cena_puvodni, DATE_FORMAT(s.datum_do, '%e.%c.%Y') AS datum_do, s.get_kod, k.autori, k.titul, k.nakladatelstvi, SUBSTR(k.rok_vydani, 1, 4) AS rok_vydani, ko.nahled, ko.obrazek FROM sleva AS s LEFT JOIN sleva_kniha USING(id_sleva) LEFT JOIN kniha AS k USING(id_kniha) LEFT JOIN kniha_obrazek AS ko USING(id_kniha) WHERE s.id_sleva= " Diskuze - Kulhánek, Jiří - Vládci strachu | Knihovnice.cz

Diskuze k recenzi: Kulhánek, Jiří - Vládci strachu

recenze, BoboKing, 13. října 2004, hodnocení recenze

Nově v diskuzi

moje knihovnice

Přidejte se a získáte

  • Možnost zapojit se do diskuzí
  • Přehled o komentářích a reakcích na vaše příspěvky
Založte si účet

Dále chystáme:

  • Vlastní digitální čtenářský deník
  • Vstup do soutěží o zajímavé ceny
  • Slevy na knihy a výhodné nabídky
  • Možnost hodnotit knihy a autory
  • Možnost psát recenze
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům

Diskuze

  • Ikona polkila 10.11.2021

    Knihy

    Zvazuji prodej nasledujich knih:
    Vladci strachu
    Stroncium
    Vyhlidka na vecnost

    Kontakt prosim na email polkila@seznam.cz

  • Ikona Vojtěch 21.10.2021

    prodej knih Cesty krve 1+2

    Dobrý den, nabízím k prodeji knihy Dobrák a Cynik

    knihy jsou ve velmi dobrém stavu, prosím pište pouze vážní zájemci co znají cenu knih a mají zájem, kontakt na vojec.kop@seznam.cz

  • Ikona Matyáš 11.10.2021

    Vykoupím

    Zdravím, koupím jakoukoliv Kulhánkovu knihu. Ozvěte se mi prosím na mates5422@seznam.cz. Děkuji

  • Ikona Andrea 2.8.2021

    Koupím

    Dobrý den, koupím komplet Cestu krve (oba díly), sháním jako dárek. Všechny ostatní tituly doma totiž máme..:) Pokud by se náhodou nějaký prodávající našel, napiště mi prosím do mailu.
    Díky, A.

  • Ikona Luboš 10.6.2021

    Noční klub

    Dobrý den,
    sháním Noční klub 1. díl, nabídky mi můžete zaslat na mail: lubos.vasmucius@email.cz
    Díky :)

  • Ikona MIchal 3.6.2021

    Noční klub I.+II. Prodám

    Dobrý den,
    prodám knihy Noční klub I.+ II. od Jiřího Kulhánka. Cena 4500 CZK bez poštovného za knihu. Kontakt policarm@seznam.cz

  • Ikona Vaclav 29.4.2021

    Jiří Kulhánek - Vládci strachu

    Hezký den, rád bych koupil knihu od Jiřího Kulhánka, Vládci strachu. Nemáte někdo na prodej? Děkuji. serejch@gmail.com

  • Ikona Ondřej 28.4.2021

    Koupím Cesta krve 1+2 (dobrák, cynik)

    Dobrý den,
    sháním Cestu krve 1&2, nabídněte.
    Díky,
    Ondra

  • Ikona Lukáš 30.3.2021

    Vladci strachu

    Dobrý den,

    Měl bych velký zájem o koupi J.kulhánek - Vládci Stachu.
    Ozvěte se mi prosím na email.
    Děkuji.

  • Ikona Ivana 30.3.2021

    Jiri Kulhanek - Vladci strachu

    Dobry den,

    rada by som kupila J. Kulhanek - Vladci strachu. Ozvite sa mi prosim ivana.mihalka@gmail.com