string(533) "1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 15 - SELECT s.cena, s.cena_puvodni, DATE_FORMAT(s.datum_do, '%e.%c.%Y') AS datum_do, s.get_kod, k.autori, k.titul, k.nakladatelstvi, SUBSTR(k.rok_vydani, 1, 4) AS rok_vydani, ko.nahled, ko.obrazek FROM sleva AS s LEFT JOIN sleva_kniha USING(id_sleva) LEFT JOIN kniha AS k USING(id_kniha) LEFT JOIN kniha_obrazek AS ko USING(id_kniha) WHERE s.id_sleva= " Diskuze - Kulhánek, Jiří - Vládci strachu | Knihovnice.cz

Diskuze k recenzi: Kulhánek, Jiří - Vládci strachu

recenze, BoboKing, 13. října 2004, hodnocení recenze

Nově v diskuzi

  • Ikona susan 22.6.2022

    finančným

    Rýchla pôžička do 2000-8000000 eur do 48 hodín Napriek svojim finančným ťažkostiam som pripravený pomôcť. Pôžička je otvorená pre jednotlivcov a spoločnosti, ktoré rešpektujú svoje právo na financovanie a zmluvu, ktorá sa má podpísať. kontaktujte ma emailom: happyfunds01@gmail.com

  • Ikona Tomáš 17.6.2022

    Sbírka - dobrý stav

    Cesta krve 2 - cynik - prodáno

  • Ikona Tomáš 13.6.2022

    Sbírka - dobrý stav

    Dobrý den,
    nabízím k prodeji knihy ve velmi dobrém stavu (cena pevná), pro bližší informace mohu poslat detailní foto. Vyjma Nočního klubu 2 stav knih odpovídá jednomu nebo dvěma přečtení (případné drobné nedostatky nafotím). Osobní předání po dohodě Praha nebo poštou.
    Povídky…2 000,-
    Stroncium…2 000,-
    Noční klub 1…7 000,-
    Noční klub 2…5 000,-
    Divocí a zlí 1 - čas mrtvých…4 500,-
    Divocí a zlí 2 - hardcore…4 500,-
    Divocí a zlí 3 - temný prorok…4 500,-
    Divocí a zlí 4 - kříže…4 500,-
    Divocí a zlí 4 - kříže…4 500,-
    Cesta krve 2 - cynik…20 000,-
    Komplet: 50 000,-
    kontakt email: tomas.barta.8@seznam.cz

  • Ikona Monika 7.5.2022

    Vládci strachu od Jiřího Kulhánka 1995

    Dobrý den, poptávám túto knihu: Vládci strachu 1995
    S nabídkami se mi, prosím, ozývejte na email mnksdlkv@gmail.com
    Děkuji.

  • Ikona Kateřina 21.3.2022

    Koupím Kulhánka

    Dobrý den, sháním jako dárek knihy Cesta krve 1 a 2. Případné nabídky posilejte prosím na email: hgrv@post.cz.

    Děkuji

moje knihovnice

Přidejte se a získáte

  • Možnost zapojit se do diskuzí
  • Přehled o komentářích a reakcích na vaše příspěvky
Založte si účet

Dále chystáme:

  • Vlastní digitální čtenářský deník
  • Vstup do soutěží o zajímavé ceny
  • Slevy na knihy a výhodné nabídky
  • Možnost hodnotit knihy a autory
  • Možnost psát recenze
Knižní startér - dejte šanci talentovaným autorům a zajímavým projektům

Diskuze

  • Ikona Tomáš 13.6.2022

    Sbírka - dobrý stav

    Dobrý den,
    nabízím k prodeji knihy ve velmi dobrém stavu (cena pevná), pro bližší informace mohu poslat detailní foto. Vyjma Nočního klubu 2 stav knih odpovídá jednomu nebo dvěma přečtení (případné drobné nedostatky nafotím). Osobní předání po dohodě Praha nebo poštou.
    Povídky…2 000,-
    Stroncium…2 000,-
    Noční klub 1…7 000,-
    Noční klub 2…5 000,-
    Divocí a zlí 1 - čas mrtvých…4 500,-
    Divocí a zlí 2 - hardcore…4 500,-
    Divocí a zlí 3 - temný prorok…4 500,-
    Divocí a zlí 4 - kříže…4 500,-
    Divocí a zlí 4 - kříže…4 500,-
    Cesta krve 2 - cynik…20 000,-
    Komplet: 50 000,-
    kontakt email: tomas.barta.8@seznam.cz

  • Ikona Monika 7.5.2022

    Vládci strachu od Jiřího Kulhánka 1995

    Dobrý den, poptávám túto knihu: Vládci strachu 1995
    S nabídkami se mi, prosím, ozývejte na email mnksdlkv@gmail.com
    Děkuji.

    • Ikona susan 22.6.2022

      finančným

      Rýchla pôžička do 2000-8000000 eur do 48 hodín Napriek svojim finančným ťažkostiam som pripravený pomôcť. Pôžička je otvorená pre jednotlivcov a spoločnosti, ktoré rešpektujú svoje právo na financovanie a zmluvu, ktorá sa má podpísať. kontaktujte ma emailom: happyfunds01@gmail.com

  • Ikona Vojtěch 29.1.2022

    prodávám

    Noční klub 1+2...6000kč
    Divocí a zlí 1-4..7000kč
    Stroncium...1700kč
    Cesta krve 2 cynik(s podpisem autora)...20000kč

    knihy jsou čtené, každá má uvnitř insignie knihovny, ale v pořádku drží atd.

    vzhledem ke stavu jsou ceny poloviční a i menší než je cena v top stavech

    v případě zájmu pište na email vojec.kop@seznam.cz

  • Ikona Tatina 19.12.2021

    Soubor knih

    Pěkný den. Na prodej, jelikož další generace nemá zájem ...
    VS (1995)
    NK 1+2
    Stroncium (možno i 2 kusy).
    Nabídky na celkovou cenu prosím na mail tatina68@seznam.cz
    Jen osobní předání, u vkladového bankomatu, Ostravsko, Brno a vše u trati Ostrava - Praha možné.

    • Ikona Pavel Palas 17.1.2022

      Kulhánek

      Dobrý den,

      mám zájem o knihy Jiřího Kulhánka.
      Máte ještě nabízené knihy?
      Můj tel: 722715847

      Děkuji za Vaši zprávu.

  • Ikona polkila 10.11.2021

    Knihy

    Zvazuji prodej nasledujich knih:
    Vladci strachu
    Stroncium
    Vyhlidka na vecnost

    Kontakt prosim na email polkila@seznam.cz

  • Ikona Vojtěch 21.10.2021

    prodej knih Cesty krve 1+2

    Dobrý den, nabízím k prodeji knihy Dobrák a Cynik

    knihy jsou ve velmi dobrém stavu, prosím pište pouze vážní zájemci co znají cenu knih a mají zájem, kontakt na vojec.kop@seznam.cz

  • Ikona Matyáš 11.10.2021

    Vykoupím

    Zdravím, koupím jakoukoliv Kulhánkovu knihu. Ozvěte se mi prosím na mates5422@seznam.cz. Děkuji

  • Ikona Andrea 2.8.2021

    Koupím

    Dobrý den, koupím komplet Cestu krve (oba díly), sháním jako dárek. Všechny ostatní tituly doma totiž máme..:) Pokud by se náhodou nějaký prodávající našel, napiště mi prosím do mailu.
    Díky, A.

  • Ikona Luboš 10.6.2021

    Noční klub

    Dobrý den,
    sháním Noční klub 1. díl, nabídky mi můžete zaslat na mail: lubos.vasmucius@email.cz
    Díky :)

  • Ikona MIchal 3.6.2021

    Noční klub I.+II. Prodám

    Dobrý den,
    prodám knihy Noční klub I.+ II. od Jiřího Kulhánka. Cena 4500 CZK bez poštovného za knihu. Kontakt policarm@seznam.cz